GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!» ΒΟΛΕΣ από την Όλγα Κεφαλογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Πάρνηθα...

Αίσθηση προκάλεσε δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη που σε αντίθεση με τη συνήθη τακτική των στελεχών της ΝΔ να δικαιολογούν σε όλα τον Κυριάκο ...


Αίσθηση προκάλεσε δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη που σε αντίθεση με τη συνήθη τακτική των στελεχών της ΝΔ να δικαιολογούν σε όλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη  αναφέρθηκε με αιχμές στο θέμα της Πάρνηθας. 

Σχολιάζοντας στο Kontra Channel τον θόρυβο που προκλήθηκε για τις πρόσφατες βόλτες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα και τις περίφημες φωτογραφίσεις του με πολίτες, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα σε ό,τι αφορά στην τήρηση των μέτρων. Δε θα πρέπει να είναι προτεραιότητα μας το να συζητήσαμε για τις εικόνες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, την ώρα, μάλιστα, που έχουμε τόσους νεκρούς και διασωληνωμένους καθημερινά. Αντιλαμβάνομαι όμως πως η εικόνα μας, η εικόνα όλων των πολιτικών περνάει από κόσκινο, κρινόμαστε καθημερινά, και, όντως, κι εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα».

Στη συνέχεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε πως και η ίδια εργάζεται από το σπίτι τηρώντας τα μέτρα προστασίας. «Κι εγώ στο σπίτι μου βρίσκομαι όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ μέσω διαδικτύου και τηρώ τους κανόνες όπως μας τους έχουν δώσει οι ειδικοί».

Σχετικά με το άνοιγμα του τουρισμού και ερωτηθείσα κατά πόσο επηρέασε στο ξέσπασμα του δεύτερου κύματος κορονοϊού, υποστήριξε ότι την κατάσταση της πανδημίας δεν την έφερε μόνο ο τουρισμός αλλά συνολικά η χαλάρωση του καλοκαιριού.

Το σχετικό απόσπασμα στο 7.00 του βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση