GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΤΑΣΗ! ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε ...«επιδειξία» τον Κ. Μητσοτάκη στην Βουλή

Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας ένταση στην Ολομέλεια της ...


Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας ένταση στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του κρατικού Προϋπολογισμού.

Ειδικότερα, η κ. Ελευθεριάδου αποκάλεσε «επιδειξία» τον πρωθυπουργό, εννοώντας πως αρέσκεται να επιδεικνύει τα πλούτη του.
Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης παρενέβη και κάλεσε τη βουλευτή να ανακαλέσει εξηγώντας πως πέραν των άλλων έκανε λανθασμένη χρήση της λέξης. Ο ίδιος τόνισε ότι κατά το Σύνταγμα κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να λέει τις απόψεις του, ωστόσο απαγορεύεται να χρησιμοποιεί ύβρεις.

Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:
Ν. Κακλαμάνης: «Αυτό που είπατε είναι ύβρις, σας ζητώ να πάρετε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του Πρωθυπουργού. Τον χαρακτηρίσατε επιδειξία».
Σ. Ελευθεριάδου: «Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη».


Στην συνέχεια ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να διαγράψει το απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής.
Σε εκείνο το σημείο η κυρία Ελευθεριάδου αντέδρασε, με τον κ. Κακλαμάνη να της ανταπαντά: «Άρα δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο επιδειξιομανής άλλο επιδειξίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση