GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ! Ανάρτηση-έκπληξη από τον (διευθυντή του "Βήματος") Αντ. Καρακούση για το σπίτι Τσίπρα στο Σούνιο...

Ως έκπληξη χαρακτηρίζεται από πολλούς η ανάρτηση στο twitter του διευθυντή της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" Αντώνη Καρακούση ...

Ως έκπληξη χαρακτηρίζεται από πολλούς η ανάρτηση στο twitter του διευθυντή της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" Αντώνη Καρακούση για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο. 

Ο διευθυντής της εφημερίδας ναι μεν σημειώνει τις σκιές που υπάρχουν όσον αφορά τις απαντήσεις που έδωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο, ταυτόχρονα όμως καταφέρεται και κατά της Νέας Δημοκρατίας για την διαχείριση του θέματος σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας εγκαλείται από "κόμμα μεγαλοϊδιοκτητών”. Ενώ συνεχίζει σημειώνοντας ότι η απόκτηση ορισμένων από αυτά "δεν ήταν πάντα χωρίς σκιές”.

Το σχόλιο- που είναι διαφοροποιημένο από τη γραμμή που έχουν  Τα Νέα και ο δημοσιογράφος-σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας  Γιώργος Παπαχρήστος- δεν πέρασε απαρατήρητο από την Αυγή που σημειώνει στην ηλεκτρονική της έκδοση:

Τι γράφει η Αυγή:
"Ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, Αντώνης Καρακούσης, με ανάρτησή του αφήνει σαφείς αιχμές για τη διαχείριση του θέματος από τον ομόσταυλό του Γιώργο Παπαχρήστο αλλά και κατά της ΝΔ και των στελεχών της που είναι μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων. Αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter ο Αντώνης Καρακούσης:
"Ο κ. Τσίπρας εγκαλείται για την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας. Έδωσε απαντήσεις, οι οποίες αμφισβητούνται από κάποιους. Ίσως να υπάρχουν ''σκιές''. Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω ότι εγκαλείται από κόμμα μεγαλοϊδιοκτητών ακινήτων, η απόκτηση των οποίων δεν ήταν πάντα χωρίς ''σκιές''". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση