GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ: Η δήλωση για τα σχολεία που θα συζητηθεί!

Για το προγραμματισμένο άνοιγμα των σχολείων μετά τις γιορτές μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθαν...


Για το προγραμματισμένο άνοιγμα των σχολείων μετά τις γιορτές μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. 

«Μόνο όταν κλείσαμε την εκπαίδευση είδαμε να σταθεροποίεται η κατάσταση…Θα το εξετάσει η Επιτροπή αρχές Ιανουαρίου που θα έχει στοιχεία», είπε. Ωστόσο, διευκρίνισε πως «θα υπάρξει προτεραιότητα να ανοίξουν σχολεία όπως κι άλλες δραστηριότητες μετά για να λειτουργήσει η κοινωνία», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο OPEN TV.

Παράλληλα, ο Αθ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως ο αριθμός των διασωληνωμένων πέφτει αργά αλλά βασανιστικά και πως οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή του ΕΣΥ έχουν αρχίσει να εξαντλούνται «γιατί δουλεύουν πολύ καιρό πάνω από τις δυνατότητές τους».
Επιπλέον, ανέφερε πως οι γιορτές θα έχουν λογικά μια αρνητική επίδραση στα επιδημιολογικά στοιχεία και πως τα αποτελέσματα θα φανούν έπειτα από 15 – 20 ημέρες.

Όσον αφορά στην άφιξη των πρώτων εμβολίων στη χώρα μας, η οποία και συνέβη αργά το απόγευμα των Χριστουγέννων, ο πρόεδρος του ΠΙΣ τόνισε πως «τα εμβόλια τώρα είναι πραγματικότητα και το φως στο τούνελ πραγματικό!»


1 σχόλιο

  1. Ο καθε μα@@κας,μα ο καθε μα@@κας;Ειναι τα σχολεια απο τις 16/11[Θεσσαλονικη]κλειστα, η υποχωρηση των θανατων[τα κρουσματα με τα ραπιντ τεστ ειναι της πλακας]γινεται υστερα απο εναμισυ μηνα,οι ειδικοι επισημαινουν οτι η προσηλωση στην οθονη της τηλεκπαιδευσης,για πολλη ωρα ειναι καταστροφικη,η ψυχολογια των παιδιων σε επικινδυνο σημειο,και οι μαιντανοι το χαβα τους.Δεν τον ειδα ομως το κοπροσκυλο να φωναζει για τους ανθρωπους του Παπανικολαου που κανανε ερανο για να σωζουν ζωες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση