GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ από την εστίαση! ΣΗΚΩΣΑΝ πανό έξω από το Μαξίμου και τους συνέλαβαν...

Αντιπροσωπεία του προεδρείου των εργαζομένων του επισιτισμού και του τουρισμού προέβησαν σε μία συμβολική κίνηση απέναντι από το Μέγαρο Μαξί...


Αντιπροσωπεία του προεδρείου των εργαζομένων του επισιτισμού και του τουρισμού προέβησαν σε μία συμβολική κίνηση απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, αναρτώντας ένα πανό της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων στον επισιτισμό και στον τουρισμό, που πλήττονται όσο κανένας άλλος κλάδος από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Η αντιπροσωπεία που αποτελείτο από τρία μόλις άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των εργαζομένων στην εστίαση Γιώργος Χότζογλου προσήχθησαν από την Αστυνομία, που αιφνιδιάστηκε κι οδηγήθηκε στο τμήμα. Μιλώντας στον «αέρα» του Open TV, την ώρα που τον προσήγαγαν στο τμήμα, ο κ. Χότζογλου είπε: «Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού.

«Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου και πρόσθεσε: «Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα» κατέληξε ο κ. Χότζογλου λέγοντας «σας κλείνω γιατί μπαίνουμε στο τμήμα...»

Και οι τρεις αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση