GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Πάγωσε το πανελλήνιο ο Ευαγγελάτος με τη μάσκα που αποκάλυψε...

Η σημαντική αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του στο MEGA, προκάλεσε ακόμα και πανικό στους τηλεθεατές. Υποτίθεται ότι ο...


Η σημαντική αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του στο MEGA, προκάλεσε ακόμα και πανικό στους τηλεθεατές.

Υποτίθεται ότι ο Ευαγγελάτος θα παρουσίαζε μία μάσκα που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό. Και προστατεύει πλήρως. Και εμφανίστηκε, λοιπόν, ο καθηγητής Παναγιώτης Γκιβίσης, ο οποίος όμως είναι καθηγητής ορθοπεδικής.

Ο καθηγητής, λοιπόν, παρουσίασε μία μάσκα που προκάλεσε τρόμο στους τηλεθεατές, αλλά και στον ίδιο τοv Νίκο Ευαγγελάτο. Μία μάσκα που παραπέμπει σε ταινίες με… διαστημικές περιπέτειες, μία μάσκα η οποία είναι αδύνατον να φορεθεί από οποιονδήποτε πολίτη, εκτός εάν ετοιμάζεται να πάει ταξίδι εκτός πλανήτη!

Δεν είναι μόνο η μάσκα αυτή καθαυτή που θυμίζει κράνος αστροναύτη. Είναι και η συσκευή που τη συνοδεύει, η οποία πραγματικά θυμίζει το το κουτί οξυγόνου διαστημική στολής. «Πως θα κυκλοφορώ με αυτή την γκουμούτσα», αναρωτήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τον καθηγητή να τον καθησυχάζει ότι το τελικό προϊόν θα είναι… κάπως μικρότερο.

Δεν μας είπε, όμως, εάν αναφερόταν στο προσωπείο –γιατί δεν μιλάμε για μάσκα μιλάμε για ολόκληρο προσωπείο– η στο κουτί που τη συνοδεύει και μαζί με την σωλήνα παραπέμπει σε… ηλεκτρική σκούπα.

Ο κόσμος, όμως, που έβλεπε την εκπομπή, πανικοβλήθηκε, διότι συνειδητοποίησε ότι, εάν χρειάζεται μία μάσκα τέτοιου μεγέθους για να εξασφαλίσει την ασφάλεια μας από τον κορωνοϊό, τότε η μασκούλα που φοράμε οι περισσότεροι, μάλλον δεν πρέπει να μας δίνει και μεγάλη ασφάλεια. Αλλιώς ποια η σκοπιμότητα να παρουσιαστεί ένα τέτοιο… σκάφανδρο σε εκπομπή πανελλαδικής συχνότητας;

Το πρώτο σοκ για τους τηλεθεατές ήταν όταν εμφανίστηκε η προμετωπίδα. 
Δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Το σοκ έγινε ακόμα μεγαλύτερο, όταν ο καθηγητής παρουσίασε
 μαζί ένα μυστηριώδες κουτί τεραστίων διαστάσεων! 

Και το σοκ μετετράπη σε πανικό μόλις ο καθηγητής έδειξε ολόκληρη 
την συσκευή που παρέπεμπε σε στολή αστροναύτη από το alien
https://www.newsbreak.gr/media/151362/pagose-to-panellinio-o-eyaggelatos-me-ti-maska-poy-apokalypse/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση