GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ...ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για τον Δία και τον Κρόνο! «ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ θα έρθει το τέλος του κόσμου...»

Το τέλος του κόσμου: Η προφητεία σύμφωνα με την οποία δεν θα προλάβουμε το εμβόλιο. Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 υπολογίζει το τέλος του κόσμου, ...


Το τέλος του κόσμου: Η προφητεία σύμφωνα με την οποία δεν θα προλάβουμε το εμβόλιο. Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 υπολογίζει το τέλος του κόσμου, Αμερικανός πάστορας, προβλέποντας το ιδανικό φινάλε για την χρονιά που φεύγει...


Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα συνεδριάσει την Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εγκρίνει την χρήση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech, για τους Ευρωπαίους πολίτες.
Το πολυαναμενόμενο εμβόλιο δημιουργεί ελπίδες ότι η αρχή του τέλους της πανδημίας θα συμπέσει με το τέλος του 2020, ενός από τα πιο "δύσκολα" έτη που έχει γνωρίσει ο δυτικος κόσμος στην σύγχρονη ιστορία του.

Ο Αμερικανός πάστορας Paul Begley, όμως, φαίνεται ότι έχει αντίθετη άποψη. Δεν ελπίζει στο τέλος της πανδημίας, ούτε καν στο τέλος του 2020, όπως πολύς κόσμος.
Ο Begley θεωρεί πως την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα έγκρισης του εμβολίου για την Ευρώπη, ο κόσμος θα καταστραφεί.


Ο πάστορας έκανε την πρόβλεψη αυτή όχι βασιζόμενος στο ημερολόγιο των Μάγια, το οποίο μας απογοήτευσε το 2012, αλλά στο γεγονός ότι Δίας και Κρόνος θα βρεθούν πάρα πολύ κοντά και μάλιστα, η προσέγγισή τους αυτή θα τους καταστήσει ορατούς από την Γη, ως έναν διπλό πλανήτη.

Τέτοιου είδους προσεγγίσεις συμβαίνουν κάθε 20 χρόνια, με την προηγούμενη να είχε παρατηρηθεί το 2000. Όμως δεν είναι όλες ίδιες. Την Δευτέρα, οι δύο πλανήτες θα έρθουν πιο κοντά από κάθε άλλη φορά μετά το 1623 μΧ, ενώ θα είναι η πρώτη φορά από το 1226, που μία τόσο κοντινή προσέγγιση θα είναι ορατή από την Γη.

Η σημαντική αυτή σύνοδος των δύο πλανητών δεν θα έχει αντίστοιχη σε εγγύτητα, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2080, οπότε και οι δύο πλανήτες θα ξαναβρεθούν τετ-α-τετ.
Μετά από μία χρονιά πανδημίας, σεισμών και άλλων φυσικών και μη καταστροφών, το τέλος του κόσμου ίσως να μην ακούγεται και τόσο εξωφρενικό. Το γεγονός δε ότι σύμφωνα με την πρόβλεψη, θα συμβεί Δευτέρα, αυξάνει για πολλούς τις πιθανότητες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση