GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ! ΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΟΛΑ στον αέρα η (Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών της Βρετανίας) Κ. Σονίδου: «ΟΧΙ δεν θα κάνω το εμβόλιο, διότι...»

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε η Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Λονδίνου και ολόκληρου του Ην. Βασιλείου, Κυριακή Σονίδου , για το εμβό...


Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε η Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Λονδίνου και ολόκληρου του Ην. Βασιλείου, Κυριακή Σονίδου, για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και για τους εμβολιασμούς που ξεκινούν την Τρίτη στην Βρετανία.

Σύμφωνα με την κ.  Σονίδου, βρισκόμαστε σε ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας που δεν έχει λήξει. Παρόλο που υπήρξε κάποια καλή ύφεση, τα κρούσματα αυξάνονται και πάλι. «Μετά τις γιορτές θα περάσουμε δύσκολες μέρες» είπε χαρακτηριστικά.

Για τους εμβολιασμούς που ξεκινούν την Τρίτη, υποστήριξε πως δεν έχει γίνει ακόμα καμία ενημέρωση από το κράτος στους γιατρούς, γεγονός που εγείρει ερωτήματα και προβληματισμό.

Δεδομένου ότι η πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Βρετανία είναι τραγική,όπως είπε,  η κ.  Σονίδου εξέφρασε την ανησυχία και τον προβληματισμό της για το εμβόλιο και προκαλώντας μεγάλη αίσθηση υποστήριξε πως η ίδια δεν θα το  κάνει και θα περιμένει. "Σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να το κάνω δεν έχω επαρκείς πληροφορίες για τον εαυτό μου και τις ασθενείς μου!" τόνισε. 

Η κ. Σονίδου αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει η αναγκαία ενημέρωση προς τους γιατρούς για το εμβόλιο, όπως είναι "θέσφατο" στην Βρετανία για τα θέματα υγείας, τόνισε ότι η ενημέρωση έχει μέσω άλλων τρόπων όπως μια συνέντευξη Τύπου της Pfizer, επεσήμανε ότι η ίδια ως οικογενειακή γιατρός "δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση" και συμπλήρωσε ότι οι γιατροί ειδοποιήθηκαν ότι θα πρέπει να υπογράψουν πρώτα  "ειδικά συμβόλαια με το κράτος" για να λάβουν την όποια ενημέρωση τις επόμενες δύο εβδομάδες. 

Άφησε μάλιστα σαφείς αιχμές ότι η κυβέρνηση της χώρας είχε "ανάγκη" να αντικαταστήσει την "πρωτιά στους θανάτους στην Ευρώπη" και "να προβάλει κάτι άλλο".  Αναγνωρίζοντας ότι το εμβόλιο είναι "αγαθό", πρόσθεσε ωστόσο ότι υπάρχουν "κάποιες γκρίζες ζώνες" οι  οποίες "πρέπει να καλυφθούν" διότι "εμείς οι γιατροί  έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στους ασθενείς μας"... 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση