GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ...συνωμοσιολόγος; «ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ» δηλώνει ο Μακρόν για το εμβόλιο. «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ άμεση προεταιότητα...»

Την επιφυλακτικότητά του εξέφρασε απέναντι στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech ο Εμανουέλ Μακρόν...  Ο Γάλλος πρόεδρος, που δεν μπορεί να τον εν...

Την επιφυλακτικότητά του εξέφρασε απέναντι στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech ο Εμανουέλ Μακρόν... 

Ο Γάλλος πρόεδρος, που δεν μπορεί να τον εντάξει κανείς στους ...συνωμοσιολόγους,  δήλωσε την Παρασκευή  πως είναι «πολύ προσεκτικός» απέναντι στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού, τονίζοντας ο εμβολιασμός του γαλλικού πληθυσμού δεν είναι στις βραχυπρόθεσμες προτεραιότητες της κυβέρνησης κόντρα στην πανδημία.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σε συνέντευξη στο Brut για το εν λόγω εμβόλιο απάντησε: «Θα ήμουν πολύ προσεκτικός» προσθέτοντας πως «υπάρχουν εμβόλια που έρχονται, δεν υπάρχει μόνο ένα. Τώρα φθάνει ένα τεχνολογίας RNA που είναι το πρώτο στον κόσμο».
«Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για αυτό συγκεκριμένα το εμβόλιο, καθώς πρώτα απ'όλα πρέπει να είμαστε πολύ ειλικρινείς και πολύ διαφανείς. Δεν τα γνωρίζουμε όλα για αυτό το εμβόλιο όπως δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τον ιό» πρόσθεσε.

Το εμβόλιο του Απριλίου δεν θα είναι το εμβόλιο του Ιανουαρίου. Υπάρχουν εμβόλια που θα φτάσουν την άνοιξη-καλοκαίρι, τα οποία θα γίνουν με άλλες τεχνικές.

Η στρατηγική της Γαλλίας προβλέπει σταδιακό εμβολιασμό με τους ηλικιωμένους στις δομές να εμβολιάζονται πρώτοι, τον Ιανουάριο, τις ευπαθείς ομάδες να ακολουθούν τον Φεβρουάριο και τον υπόλοιπο πληθυσμό την άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση