GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ! Μαφιόζικη δολοφονία στα Βριλήσσια...

Eνας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στα Βριλήσσια σήμερα το μεσημέρι Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενο...

Eνας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στα Βριλήσσια σήμερα το μεσημέρι Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε κεντρικότατο σημείο των Βριλησσίων και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Πεντέλης, με το θύμα να μπαίνει σε έναν κάθετο δρόμο και να μένει αιμόφυρτο στο έδαφος. Αγνωστος παραμένει ο αριθμός των δραστών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα vrillisiapress.gr o άνδρας βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, όταν δέχθηκε τα πυρά των εκτελεστών του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δράστες έριξαν πολλές σφαίρες στο θύμα τους μέσα από μια BMW, την οποία στην συνέχεια έκαψαν στο Πάτημα Χαλανδρίου και από εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διέφυγαν με ένα Mini Cooper.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση