GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί και... απειλές με χειροβομβίδα σε οικογενειακή συνάθροιση στη Θεσσαλονίκη!

Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ, ανήμερα των Χριστουγέννων, στην περιοχή των Διαβατών, στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Κατά ...



Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ, ανήμερα των Χριστουγέννων, στην περιοχή των Διαβατών, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια οικογενειακής συνάθροισης για τα Χριστούγεννα σε οικία, ένας 58χρονος ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με 47χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι εν διαστάσει σύζυγός του. Πάνω στον καβγά τής πέταξε αντικείμενα χωρίς να την τραυματίσει, ωστόσο στη συνέχεια το επεισόδιο πήρε ακόμη πιο άγριες διαστάσεις, καθώς ο 58χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού όπου πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα. Μάλιστα, απειλούσε και με χειροβομβίδα συγγενείς του!

Ο 58χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ επί τόπου έφτασαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), που απενεργοποίησαν τη χειροβομβίδα, την οποία στη συνέχεια παρέλαβε ο Στρατός.
Πηγή: voria.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση