GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ έγινε το ερωτικό όργιο με άντρες και τον ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες....

Νέες πληροφορίες για το σεξουαλικό πάρτι με 25 άνδρες, εν μέσω πανδημίας, στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Ζ...

Νέες πληροφορίες για το σεξουαλικό πάρτι με 25 άνδρες, εν μέσω πανδημίας, στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως δημοσιεύει η ουγγρική ιστοσελίδα Blikk, ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής David Manzheley, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην βελγική εφημερίδα La Dernière Heure, είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα του σεξουαλικού πάρτι. Η βελγική εφημερίδα δημοσιεύει μάλιστα  την παραπάνω φωτογραφία από το δωμάτιο όπου έγινε το όργιο. Δίπλα είναι ο διοργανωτής. 

Ο Manzheley ισχυρίζεται ότι εκείνος προσκάλεσε μόλις 10 άτομα, αλλά κάποιοι έφεραν φίλους τους με αποτέλεσμα το πλήθος να αυξηθεί κατά πολύ. Όσον αφορά στον Ούγγρο ευρωβουλευτή, ούτε εκείνος είχε προσκληθεί, αλλά βρέθηκε στο όργιο μέσω γνωστού.

Ο Manzheley φαίνεται να έδωσε και πληροφορίες για το πως έγινε η έφοδος της αστυνομίας και να υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν ευγενείς απέναντι στο πλήθος που συγκεντρώθηκε για το σεξουαλικό πάρτι. «Ήταν πολύ αγενείς, μας προσέβαλαν», φέρεται να είπε. Περιγράφοντας μάλιστα τι συνέβη όταν τους ζήτησαν ταυτότητες δήλωσε: «Πώς όμως θα μπορούσαμε να δώσουμε τις ταυτότητές μας γρήγορα ενώ δεν φορούσαμε ούτε τα εσώρουχά μας».

Η αστυνομία φαίνεται να κλήθηκε στο σημείο έπειτα από καταγγελία γειτόνων για παραβίαση των μέτρων περιορισμού για τον κορωνοϊό. Ο ευρωβουλευτής του κόμματος της Ουγγαρίας Fidesz, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο ουγγρικός Τύπος, προσπάθησε να διαφύγει μέσω της υδρορροής, αλλά συνελήφθη από την αστυνομία και βρέθηκαν ναρκωτικά στο σακίδιό του. Βελγική εφημερίδα γράφει μάλιστα ότι ο Ζάγιερ ήταν γυμνός όταν συνελήφθη.

Όργιο με άνδρες

Ο Ούγγρος πολιτικός επικρίθηκε σφόδρα από γαλλικά και βελγικά ΜΜΕ γιατί συμμετείχε σε όργιο με 25 άνδρες, οι οποίοι ευρέθηκαν γυμνοί όταν εισέβαλλε η αστυνομία, ενώ ο ίδιος ασκεί κριτική κατά των ομοφυλοφίλων στη χώρα του.

«Ποιο είναι το πρόβλημα με τον στενό φίλο και σύμμαχο του Βίκτορ Ορμπάν József Szájer, ο οποίος συνελήφθη σε όργιο με πάνω από 20 άνδρες; Πολύ απλό. Την ώρα που αυτός απολαμβάνει στις φιλικές για άτομα LGBT Βρυξέλλες, κάνει δύσκολη τη ζωή των LGBT ατόμων στην Ουγγαρία, αλλάζοντας το σύνταγμα», σχολιάζει ο δημοσιογράφος Szabolcs Panyi.
Ο ίδιος δημοσιογράφος απαριθμεί τα πρόσφατα σεξουαλικά σκάνδαλα στην κυβέρνηση Ορμπάν: «ο πρώην εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος συνελήφθη για παιδική πορνεία, ο ευρωβουλευτής József Szájer συνελήφθη σε παράνομο όργιο με άνδρες, και ο δήμαρχος πόλης συνελήφθη σε γιότ σε όργιο με πόρνες» 

Βρυξέλλες: Αυτός είναι ο ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ, που μετείχε στο σεξουαλικό πάρτι 
Σε δήλωσή του, ο 58χρονος Ζάγιερ, ο οποίος είναι μέλος του κόμματος του Ορμπαν (Fidesz), το οποίο απεπέμφθη από τους κόλπους του ΕΛΚ τον περασμένο Μάρτιο, παραδέχεται ότι αυτός ήταν ο ευρωβουλευτής που μετείχε στο πάρτι των οργίων την Παρασκευή, που έγινε γνωστό χθες και προκάλεσε σάλο στις Βρυξέλλες.

Ο Ούγγρος ευρωβουλευτής ζητεί συγγνώμη που παραβίασε τους περιοριστικούς όρους κατά του κορωνοϊού, ωστόσο αρνείται τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η δήλωση του Ζάγιερ Γιόζεφ:
«Οι ειδήσεις στον βελγικό Τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και -καθώς δεν είχα ταυτότητα- δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής. Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και τελικά με επίσημη προφορική προειδοποίηση με μετέφερε στο σπίτι μου.
Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών. Προσφέρθηκα να κάνω ναρκοτέστ, αλλά δεν δέχθηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρήκαν ένα χάπι ''έκσταση'', αλλά δεν είναι δικό μου και δεν ξέρω ποιος και πώς το τοποθέτησε εκεί.
Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID, ήταν ανεύθυνο από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται.
Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή, εξάγοντας τα πολιτικά και προσωπικά συμπεράσματά μου.
Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, τους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου λαμβάνοντας υπόψη τα 30 χρόνια αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην κατηγορήσουν την πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή την πολιτική μου ομάδα (ΕΛΚ).
Ζάγιερ Γιόσεφ/Szájer József».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση