ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! «Δυστυχώς, αποτύχατε...»

Share it:

Manuela Mathioudaki 
Δυστυχώς, αποτύχατε!
------------------------------

Η παράταση έως τις 14 Δεκεμβρίου της ημι-καραντίνας η οποία ήδη, ύστερα από εφαρμογή τριών εβδομάδων, αποδεικνύεται αναποτελεσματική ,επιφέρει ισχυρό πλήγμα στην ήδη τραυματισμένη οικονομία.
Με 80-90 νεκρούς την ημέρα, 600 και πλέον σταθερά διασωληνωμένους ασθενείς και συνεχώς νέα κρούσματα χωρίς να διαφαίνεται φως στο τούνελ ,όπως προβλέπουν οι επιστήμονες, ποιο είναι το προσδοκώμενο από την παράταση της ημι-καραντίνας;
Οι μικρομεσαίοι και χιλιάδες μαγαζιά μαζί με τους εργαζομένους τους βρίσκονται σε προθανάτια κατάσταση.
Προς τι η άδεια κυκλοφορίας των ελευθέρων επαγγελματιών
όταν δεν υπάρχουν πελάτες;
Πανικό δείχνει η παράταση του lock down.
Θα μπορούσαν να ανοίξουν τα μικρά και μεσαία μαγαζιά με τους αυστηρούς κανόνες που ισχύουν πχ για τις τράπεζες και τα φαρμακεία.
Πάντοτε με την αυστηρή χρήση της μάσκας και τις αποστάσεις
Αλλά πέραν πάσης αμφιβολίας ,ο κ Μητσοτάκης, επαναπαυόμενος στις δάφνες της επιτυχίας της πρώτης καραντίνας, καθυστέρησε στην λήψη μέτρων.
Ενώ οι ειδικοί προέβλεψαν το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εκείνος:
1.Δεν μερίμνησε για την δημιουργία νέων ΜΕΘ
2.Δεν μερίμνησε για την προμήθεια των τεστ που του ζητούσε η Επιτροπή των Επιστημόνων (σημερινή αποκάλυψη του παραιτηθέντος μέλους καθηγητή κ.  Ζακυνθινού) Ετσι, ανυποψίαστοι για τον αριθμό των κρουσμάτων, φτάσαμε στους ανεξέλεγκτους πλέον αριθμούς.
3.Καθυστέρησε στην επιβολή της χρήσης μάσκας μέσα κι έξω.
Ο κ Μητσοτάκης ήταν εκείνος που πήρε επάνω του την επιτυχία της πρώτης καραντίνας, παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των οικονομικών υπουργών του, όπως ο ίδιος ,δημοσίως ,δήλωσε.
Ο κ Μητσοτάκης, επομένως , πρέπει να πάρει επάνω του και την σημερινή δυσμενή εξέλιξη.
Και να δηλώσει: "Δυστυχώς, αποτύχαμε..."
Να σταματήσει να εργάζεται πίσω από κλειστές πόρτες και να ζητήσει άμεσα διακομματική συνεργασία και στήριξη.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Share it:
Reactions:

Γνώμες

Μαθουδάκη

Πολιτική

Πρώτη Σελίδα

Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση