GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΥΕΛΛΑ! ΓΙΑΤΡΟΣ αποκάλεσε «ζώα» όσους δεν εμβολιαστούν...

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα σχόλια του γιατρού επιμελητή του Γ.Ν. Λιβαδειάς, Κων/νου Πλιακοστάμου, αναφορικά με τα άτομα που δεν θα εμβ...


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα σχόλια του γιατρού επιμελητή του Γ.Ν. Λιβαδειάς, Κων/νου Πλιακοστάμου, αναφορικά με τα άτομα που δεν θα εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό. Ο κ. Πλιακοστάμος, σε ανάρτηση του στο Facebook – την οποία στη συνέχεια διέγραψε λόγω της κατακραυγής - ανέφερε πως πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όσους θέλουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες του δημοσίου συστήματος υγείας, παρομοιάζοντας όσους αρνούνται να προχωρήσουν σε εμβολιασμό με ζώα.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση ανέφερε: «Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όσους θέλουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες του δημοσίου συστήματος υγείας. Η άρνηση εμβολιασμού δεν είναι συμβατή με τη λογική ούτε χώρα ούτε σε κοινωνιές που προασπίζονται τη δημόσια υγεία. Οι απανταχού δικαιωματιστές και αρνητές μπορούν να χαρούν την ύπαρξη τους σε άλλες κοινωνίες μακριά από τον πολιτισμό που κινδυνεύει. Εκεί εκτός από τα δικαιώματα τους θα έχουν και την πολυπόθητη ανοσία αυτών που δεν προσβάλλονται από τον ιό. Των ζώων!»



1 σχόλιο

  1. Επειδη δε ξερεις τι σημαινει εμβολιο[αυτο που θελετε ΔΕΝ ειναι]επειδη δεν ξερεις τι ειναι και πως λειτουργει ενας τετοιου τυπου ιος,επειδη δε ξερεις τη τυφλα σου με το ΟΝΝΕΔιτικο πτυχιο που πηρες,μπες στη τρυπα σου γιατι οδηγαω ατσαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση