GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κομμωτήρια ανοίγουν Σάββατο ή Κυριακή...

O κύβος ερρίφθη, τα κομμωτήρια ανοίγουν. Το πιθανότερο είναι να ανοίξουν Σάββατο ή Κυριακή. Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή έπειτα από επικοινων...


O κύβος ερρίφθη, τα κομμωτήρια ανοίγουν. Το πιθανότερο είναι να ανοίξουν Σάββατο ή Κυριακή. Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή έπειτα από επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κ. Γεωργιάδης είπε ότι το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με μεγαλύτερη ασφάλεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της διασποράς κρουσμάτων κορονοϊού.

Το εγχείρημα του ανοίγματος των κομμωτηρίων δεν ενέχει κινδύνους, καθώς οι πελάτες τους, εξυπηρετούνται μόνο με ραντεβού. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο, αν θα ανοίξουν και τα μικρά κέντρα αισθητικής, όπου κι εκεί η κατάσταση δείχνει να είναι πλήρως ελεγχόμενη.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πώς και πότε ακριβώς θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και δη το λιανεμπόριο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση