GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αν γίνει δεκτή η έφεση του Τέξας, εκλέγεται ο Τράμπ!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Οι πολιτικοί θα πρέπει να φοράνε μπλουζάκια με τον σπόνσορα τους, για να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι πολιτικοί θα πρέπει να φοράνε μπλουζάκια με τον σπόνσορα τους,
για να...

γνωρίζουμε σε ποιον επιχειρηματία ανήκει ο καθένας»
Ρόμπιν Ουίλιαμς

Η επίσημη είδηση σε όλα τα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία: Έφεση του Τέξας στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ: "Αποκλεισμός των εκλογικών ψηφοφοριών σε 4 πολιτείες". Πρόκειται για τη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν. Στην έφεση ζητείται επίσης να αναβληθεί η συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου στην οποία καλείται το ίδιο κολέγιο για να εκλέξει επίσημα τον πρόεδρο. Εάν γίνει δεκτό το αίτημα,  θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στον Τράμπ..." (βλέπε, 8 Δεκέμβρη 2020, επίσημο ιταλικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RAI: Ricorso del Texas alla Corte suprema Usa)

Πάντα αναφορικά με την ανωτέρω ειδησιογραφία, διαβάζουμε: "Η έφεση, ανακοινώθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα Ken Paxton, που κατηγορεί τους ηγέτες των τεσσάρων Πολιτειών ότι δεν έχουν προστατεύσει την ταχυδρομική ψηφοφορία από απάτες -που επεκτάθηκε λόγω της πανδημία -, μειώνοντας έτσι 'το βάρος των ψήφων σε κράτη που σέβονται νομικά την εκλογική δομή όπως προστάζει το σύνταγμα΄". 

Σχετικά με τις λεγόμενες αμερικανικές εκλογές, που ουδεμία σχέση έχουν ακόμη και με τις αστικές εκλογές σ' όλο τον κόσμο, σε δύο καταπληκτικά κείμενα της Ιωάννας Υψηλάντη:

Α. Τα ΜΜΕ, ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται

Β. Τα Αμερικανικά ΜΜΕ του Μέρντοχ ή του Ρότσιλντ, έχουν αναλάβει, έναντι πλουσιοπάροχων αμοιβών, τον ρόλο του απόλυτου άρχοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση