GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος...

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.  Ο ...


Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

Ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας και  πρώην υπουργός εισήχθη την Πέμπτη το πρωί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» σε κλινική κορωνοϊού.
Οι γιατροί του έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του στο νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει ο ιός.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με το νοσοκομείο «Σωτηρία». Λίγο αργότερα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, τηλεφώνησε στη Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσε για την κατάσταση του Λεωνίδα Γρηγοράκου και της τόνισε ότι θα βρίσκονται σε επαφή για ό,τι νεότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση