GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τη βοήθεια του ...στρατού ο εμβολιασμός στην Ιταλία

Ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα, μιλώντας σήμερα στη Γερουσία της Ρώμης, επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πρόκειται...


Ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα, μιλώντας σήμερα στη Γερουσία της Ρώμης, επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πρόκειται να δοθεί δωρεάν σε όλους τους πολίτες. 

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, για να εξασφαλισθεί αποτελεσματικός και γρήγορος εμβολιασμός, θα ζητηθεί και η βοήθεια του στρατού.

Παράλληλα, η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε ετοιμάζει κινητές μονάδες για την διανομή του εμβολίου (κυρίως σε οίκους ευγηρίας) ενώ υπάρχει πρόθεση να χρησιμοποιηθούν για τον εμβολιασμό και οι δομές των γυμναστηρίων και των εκθεσιακών κέντρων.

Σε μια πρώτη φάση, θα εμβολιστούν γιατροί και νοσηλευτές, οι ηλικιωμένοι που διαμένουν σε οίκους ευγηρίας και άτομα προχωρημένης ηλικίας με χρόνιες παθήσεις.

Ο Ιταλός υπουργός Υγείας, τέλος, δήλωσε αισιόδοξος ότι σύντομα ο δείκτης μετάδοσης Rt θα πέσει κάτω από την μονάδα σε όλη την χώρα, αλλά κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να σέβονται όλους τους περιορισμούς που έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση, για να μπορέσει να αποφευχθεί νέο κύμα της πανδημίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση