GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ (δήμαρχος) έκανε το «προξενιό»! ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ (σήμερα) «τα Νέα» για το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο...

Φωτογραφία από το σπίτι που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο δημοσίσευσε  σήμερα  η εφημερίδα "Τα Νέα" μαζί με σχετικό ρεπορτ...


Φωτογραφία από το σπίτι που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο δημοσίσευσε  σήμερα  η εφημερίδα "Τα Νέα" μαζί με σχετικό ρεπορτάζ που όμως διάψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ... .

Είναι το σπίτι για το οποίο γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες, το οποίο νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και κάποιο διάστημα και στο οποίο φέρεται, κατα τα δημοσιεύματα,  να έχει μετακομίσει σχεδόν μόνιμα εκμεταλλευόμενος και το γεγονός πως λόγω lockdown τα σχολεία είναι κλειστά. 

Σήμερα πάντως ύστερα από τα νέα δημοσιεύματα υπήρξε και αυστηρή απάντηση από τον κ. Τσίρπα ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα και τα μισθωτηρια ενώ προανήγγειλε προσγυγήσ την Δικαιοσύνη.

Το σπίτι, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, είναι σε πευκόφυτη περιοχή, λίγα μέτρα από την παραλία. Είναι διαφορετικό από το σπίτι που νοίκιαζε τα προηγούμενα καλοκαιρία στο Σούνιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ( ή η πεθερά του) σε συγκρότημα κατοικιών του εφοπλιστή Μαρτίνου.

Το σπίτι αυτό, αναφέρει στη στήλη του στα Νέα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, ανήκε σε κάποιον Ιταλό, ονόματι Περόνε και ήταν σχεδόν ερειπωμένο αλλά ο ιδιοκτήτης του το είχε αποτιμήσει 1,2 εκατ ευρώ στην αγγελία που είχε βάλει για να το πουλήσει.

Στην αγγελία, όπως αναφέρει ο Γ.  Παπαχρήστος, αναφερόταν ότι επρόκειτο για σπίτι 120 τετραγωνικών, σε οικόπεδο 1.000 τ.μ., με δυο επίπεδα, 8 δωμάτια, 4 κρεβατοκάμαρες, δυο μπάνια, δυο WC, μια κουζίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γ.  Παπαχρήστου, ο Αλέξης Τσίπρας δαπάνησε 1 εκατ. ευρώ για να ανακαινίσει το σπίτι στο Σούνιο. Οι εργασίες διήρκεσαν 6 με 8 μήνες και η οικογένεια Τσίπρα μετακόμισε εκεί πριν από σχεδόν δυο μήνες.

Προξενητής «μεσίτης» ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού φέρεται ότι ήταν δήμαρχος της περιοχής, προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την εκδοχή από πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επικαλείται ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε τα έξοδα της ανακαίνισης με αντάλλαγμα τη σοβαρή μείωση του ενοικίου, μίσθωσε το σπίτι για 10 χρόνια και το κόστος της ανακαίνισης ήταν 40.000 ευρώ.

1 σχόλιο

  1. Σπιτι 120 τμ με 8 δωματια,παραλιακο 1χλμ απ τη θαλασσα.Παπαχρηστος-Κουρτακης.Ειναι υπερηφανοι που γινονται ρεζιλι.[Τοσα λεφτα που πηραν και πτιλα στο κοτετσι γινονται]Ρομπαι ξεκουμπωται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση