GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΙΝΟΥ: «Το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού μάλλον κυκλοφορεί και στην Ελλάδα...»

«Είναι πολύ πιθανό το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού που βρέθηκε στη Βρετανία να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα». Αυτό υποστηρίζει η Καθηγήτρια ...



«Είναι πολύ πιθανό το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού που βρέθηκε στη Βρετανία να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα». Αυτό υποστηρίζει η Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνά Λινού.
Σύμφωνα με την ίδια, το μεταλλαγμένο αυτό στέλεχος μπορεί να λέγεται ότι είναι πιο μεταδοτικό, ωστόσο αυτό δεν προκύπτει από αναλύσεις σε εργαστήρια. «Δεν ξέρουμε ακόμα αν το στέλεχος είναι πιο μεταδοτικό όπως λένε. Η άποψη αυτή βασίζεται σε μοντέλα. Δεν έχει γίνει ανάλυση σε εργαστήρια. Τώρα ξεκίνησαν και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα», τονίζει η κα. Λινού.
Και προσθέτει: «Επίσης τα στοιχεία που θα προκύψουν από τα εργαστήρια θα εξηγήσουν αν για την αύξηση των κρουσμάτων στη Βρετανία ευθύνεται η μετάλλαξη του ιού ή κάποια διαφοροποίηση στην συμπεριφορά των Βρετανών».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση