GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στις ΗΠΑ! ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κάλεσε τον Τραμπ να κηρύξει «στρατιωτικό νόμο» για να ξαναγίνουν εκλογές...

Ο άνθρωπος που καλεί τον Ντόναλντ Τραμπ να επιστρατεύσει τις ένοπλες δυνάμεις για να αναγκάσει σε επανάληψη της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρη...


Ο άνθρωπος που καλεί τον Ντόναλντ Τραμπ να επιστρατεύσει τις ένοπλες δυνάμεις για να αναγκάσει σε επανάληψη της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ δεν είναι καθόλου τυχαίος...

Ο στρατηγός Michael Flynn ήταν σύμβουλος εθνικής ασφάλειας στην κυβέρνηση Τραμπ και τον κάλεσε από την τηλεόραση μάλιστα να κηρύξει στρατιωτικό νόμο στις επίμαχες πολιτείες, λέγοντας πως κάτι τέτοιο «δεν είναι πρωτοφανές».

Ο Flynn, που είχε καταδικαστεί για ψευδείς μαρτυρίες στο FBI κατά τη διερεύνηση της ρωσικής εμπλοκής στις προηγούμενες εκλογές, καθάρισε μάλιστα από την υπόθεση προσφάτως, όταν ο Τραμπ του απένειμε χάρη.

«Δεν υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ως έθνος. Ο Τραμπ θα μπορούσε αμέσως, με μια εντολή, να κατάσχει κάθε ένα από αυτά τα μηχανήματα»
, είπε ο Flynn, υπενθυμίζοντας τη γνωστή θεωρία συνωμοσίας πως το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε στην εκλογική διαδικασία ήταν «πειραγμένο», απονέμοντας τις ψήφους του Τραμπ στον Μπάιντεν.

«Αν το ήθελε, θα μπορούσε να πάρει στρατιωτικά μέτρα, θα μπορούσε να αναγκάσει σε αυτές τις πολιτείες να γίνει επανάληψη των εκλογών. Εννοώ πως κάτι τέτοιο δεν είναι πρωτοφανές. Ο στρατιωτικός νόμος έχει εφαρμοστεί 64 φορές», είπε στη συνέντευξή του.

Πάντως  δεν υπάρχει ούτε μία φορά που αμερικανός πρόεδρος να κήρυξε στρατιωτικό νόμο για να ξαναγίνουν εκλογές. Ο Flynn είναι ένας από τους πιο παθιασμένους υποστηρικτές του Τραμπ και ένας από αυτούς που βλέπουν εκτεταμένη εκλογική νοθεία. Για πραξικόπημα μίλησε για πρώτη φορά με tweet την 1η Δεκεμβρίου, μια αναφορά που καταδικάστηκε ακόμα και από αξιωματούχους του προέδρου.

Το νέο κύμα υποστήριξης στον Τραμπ ήρθε δύο εβδομάδες μετά την προεδρική χάρη που του απένειμε ο πρόεδρος, που τον απαλλάσσει από τις εγκληματικές κατηγορίες που είχαν διατυπωθεί εναντίον του. Ο ίδιος ο Flynn είχε δηλώσει δύο φορές ένοχος για ψευδείς δηλώσεις στο FBI, όταν αρνήθηκε τις επαφές του με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση