GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΑΙΝΕΙ σε καραντίνα (και) η Μαρίνα Πατούλη και ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις της...

Τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό, έκανε η Μαρίνα Πατούλη, μετά την είδηση ότι ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης διαγνώστηκε θετικός. Τόσ...



Τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό, έκανε η Μαρίνα Πατούλη, μετά την είδηση ότι ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης διαγνώστηκε θετικός.

Τόσο η ίδια όσο και ο γιος τους βρέθηκαν αρνητικοί, ενώ όπως ενημέρωση η κ. Πατούλη, δεν έχει καθόλου συμπτώματα. Ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο θα τεθεί σε απομόνωση για 3-4 ημέρες έως ότου ξανακάνει τεστ. 

"Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό. Μαρίνα Πατούλη", έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

1 σχόλιο

  1. Γιατι ρε Πατουλαινα;Παρε και συ,μια χρυσοποικιλτη μηχανη,και καντο σαν της αταλαντης σικατης.Δε κολλαει,τοπε ο Κουλης.Τα μαλλια,ομως να ανεμιζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση