GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! Συνεχίζεται η «μάχη» του Γ. Πλακιωτάκη στην ΜΕΘ...

Την προσωπική του «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό συνεχίζει να δίνει ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, που από τις 30 Νοεμβρίου νοσηλεύετ...

Την προσωπική του «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό συνεχίζει να δίνει ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, που από τις 30 Νοεμβρίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, ο υπουργός Ναυτιλίας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που εξετάζουν οι γιατροί είναι τα αυξημένα λευκά αιμοσφαίρια στον οργανισμό του κ. Πλακιωτάκη.

Όσον αφορά στην οξυγόνωσή του, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί μείωσαν το μείγμα στην οξυγόνωση υψηλής ροής στην οποία υποβάλλεται ο Γιάννης Πλακιωτάκης, προκειμένου να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του. Στόχος των γιατρών είναι τελικά ο υπουργός Ναυτιλίας να οξυγονώνεται με απλή μάσκα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας βρίσκεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από την περασμένη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ενώ το Σάββατο 28 Νοεμβρίου είχε εισαχθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες.

Ήδη, ο κ. Πλακιωτάκης ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό εδώ και 16 ημέρες, από την προπερασμένη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όταν και βγήκε θετικό το τεστ που είχε κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση