GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σταθερή» η κατάσταση υγείας του Μακρόν...

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που διαγνώστηκε θετικός με την COVID-19, παρουσιάζει σήμερα μια «σταθερή κατάσταση υγείας» σε σύγκρ...



Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που διαγνώστηκε θετικός με την COVID-19, παρουσιάζει σήμερα μια «σταθερή κατάσταση υγείας» σε σύγκριση με χθες και τα αποτελέσματα των κλινικών και παρακλινικών εξετάσεών του «είναι καθησυχαστικά», έγινε γνωστό από το Ελιζέ, σε ένα δελτίο τύπου.
Ο Γάλλος πρόεδρος, που βρίσκεται σε απομόνωση στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, στις Βερσαλλίες, κοντά στο Παρίσι, «συνεχίζει να παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα της νόσου COVID-19 (κόπωση, βήχα, μυϊκούς πόνους) που δεν τον εμποδίζουν σε καμία περίπτωση να εκπληρώνει τα καθήκοντά του», συμπληρώνεται σε αυτό το σύντομο δελτίο τύπου, που υπογράφει ο γιατρός Ζαν-Κριστόφ Περοσόν, ο αρχίατρος της προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε χθες ότι πηγαίνει καλά, μία ημέρα αφότου διαγνώστηκε θετικός στην COVID-19, ωστόσο εργάζεται σε χαλαρότερους από τους συνηθισμένους ρυθμούς.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, AFP, Reuters


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση