GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ RAPID TEST!» ΒΟΜΒΕΣ από τον (ιατροδικαστή) Μ. Ματσάκη κατά του lockdown και των "γενικών μέτρων φυλάκισης" για τον κορονοϊό...

Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου-Ο Μεγαλύτερος Έλληνας Ηγέτης   ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ. Α...


Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου-Ο Μεγαλύτερος Έλληνας Ηγέτης 
ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! 

ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ!!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ!!! 
Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

Μας βομβαρδίζουν καθημερινά με ανακοινώσεις για εμβολια κατά του κορονοιου.Και ότι καταστρωνονται σχέδια για μαζικούςεμβολιασμούς. Και όλα αυτά χωρίς καμία σημαντικη επιστημονική ανακοινωση αποτελεσμάτων. Και χωρίς να συμπληρωθουν οι απαιτουμενοι έλεγχοι βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης ασφάλειας.
Προσωπικά δεν θα τοποθετηθω επί της ουσίας ( δλδ αν καποιο εμβολιο ειναι αποτελεσματικο και ασφαλες) , προς το παρον.Θα περιμένω να δω όλα τα Ιατρικά δεδομένα. Όμως θεωρώ ότι , πρέπει τώρα να μας απασχολήσει το θεσμικό θέμα του κατά πόσον ο εμβολιασμός θα πρέπει να είναι υποχρεωτικός ή όχι.
Σας ενημερωνω , αν δεν το γνωρίζετε ήδη, ότι ο Υπουργός Υγείας έχει το δικαίωμα να εκδόσει διάταγμα για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Άλλωστε, αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήδη έχει κάνει σχετική δήλωση για το θέμα, τοποθετουμενος υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Η δική μου η γνώμη είναι ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι προεραιτικος. Θα ήταν ενδιαφέρον να ακουστούν οι απόψεις τόσο των πολιτών αλλά και των νομικών και των κομμάτων επί του θέματος , έγκαιρα και όχι την τελευταία στιγμή όπως γίνεται συνήθως.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση