GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ απειλεί ο Χρυσοχοΐδης...

Δεν απέκλεισε νέα μέτρα και σε άλλες περιοχές της χώρας, αντίστοιχα με αυτά που τέθηκαν σε εφαρμογή στην Δυτική Αττική, ο υπουργός Προστασί...



Δεν απέκλεισε νέα μέτρα και σε άλλες περιοχές της χώρας, αντίστοιχα με αυτά που τέθηκαν σε εφαρμογή στην Δυτική Αττική, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτά «θα επιβληθούν όπου κριθεί απαραίτητο».
Πράγματι παρακολουθούμε στενά με τους λοιμωξιολόγους την πορεία του ιού σε διάφορες περιοχές. Παρακολουθούμε κι άλλες περιοχές με πολύ μεγάλη προσοχή» είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τονίζοντας ότι ανάμεσα σε αυτές είναι και η Μαγνησία.
Αναφερόμενος στη Δυτική Αττική, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega τόνισε πως, «θα είναι όλεθρος αν η Δυτική Αττική αρχίσει να πλημμυρίζει το Λεκανοπέδιο με κορονοϊό» και πρόσθεσε ότι «τα μέτρα λήφθηκαν γρήγορα, τα τεστ στην περιοχή είναι χιλιάδες και η Αστυνομία φυλάσσεις περιοχές που σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους έχουν πρόβλημα».
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης προανήγγειλε αυστηρούς ελέγχους κατά την διάρκεια των εορτών υπογραμμίζοντας ότι αν δεν τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, «την επόμενη μέρα θα έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας που θα είναι ολέθριο».
«Τις επόμενες μέρες θα εξειδικευτούν μέτρα, που θα περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και τη δυνατότητα να κάνουμε καταχρήσεις».
«Θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Αστυνομία στους δρόμους όπως ούτως ή άλλως γίνεται από τον Μάρτιο», είπε στη συνέχεια και κατέληξε, «θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να τηρούνται οι αποφάσεις οι οποίες τελικώς θα ληφθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση