GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ θα αρχίσουν τα δημοτικά σχολεία...»

Ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος, δήλωσε πως οι ειδικοί αναμένουν ...


Ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος, δήλωσε πως οι ειδικοί αναμένουν τα στοιχεία που θα λάβουν την Παρασκευή, προκειμένου να εισηγηθούν τις όποιες αποφάσεις.

Από την πρώτη στιγμή, κυβέρνηση και ειδικοί ανέφεραν πως το άνοιγμα των σχολείων είναι από τις προτεραιότητες, καθώς το ιικό φορτίο στους μαθητές Δημοτικού είναι χαμηλό.
Ωστόσο, όσο προχωρούν οι μέρες, απομακρύνεται περισσότερο το ενδεχόμενο επιστροφής στις αίθουσες μέσα στον Δεκέμβριο για τους μαθητές.
«Αυτό που “παίζει” είναι αν θα αρχίσουν στις 14. Αν δεν αρχίσουν στις 14 τα δημοτικά, δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Επομένως, υπάρχει πιθανότητα να πάνε και αυτά μετά τις γιορτές», σημείωσε για το θέμα ο κ. Γώγος.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι πάντως διχασμένη κι έτσι θα παραμείνει κατά τα φαινόμενα, οπότε η εισήγηση που θα δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα παρθεί κατά πλειοψηφία κι ως εκ τούτου η τελική απόφαση βαραίνει τον πρωθυπουργό.

1 σχόλιο

  1. Η λογικη σας δεν εχει προηγουμενο.Μη στενοχωριεστε.Κλειστε τα παιδια μεσα.Μεθαυριο,οταν μεγαλωσουν και θα σας τσακισουν μην αποριτε.[το γιατι ειναι συζητηση σοβαρων επιστημονων και οχι καραγκιοζηδων σαν εσας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση