GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ από τις νέες δηλώσεις Γεωργιάδη! «Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ τηρείται για να βλέπει ο κόσμος τους νεκρούς και να φοβάται...»

Πολλά και κυρίως αρνητικά  σχόλια έχει προκαλέσει για ακόμα μία φορά δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την εξέλιξη του κορονοϊού στην...


Πολλά και κυρίως αρνητικά  σχόλια έχει προκαλέσει για ακόμα μία φορά δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την εξέλιξη του κορονοϊού στην χώρα μας.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στην online εκπομπή Face2Face με τον Μάνο Επιτροπάκη και όταν του επισημάνθηκε οτι ενδεχομένως να έπρεπε η απόφαση για το lockdown να είχε παρθεί νωρίτερα, απάντησε πως «καλά τα έχουμε πάει, δεν τα έχουμε πάει άσχημα», δείχνοντας τις περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας να έχουν το μεγάλο πρόβλημα.

Σε εκείνο το σημείο ο παρουσιαστής του είπε πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο με τον υπουργό να λέει πως «μακάρι να είχαμε πάρει την καραντίνα νωρίτερα» και  να τονίζει: 
«Μακάρι να είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα. Και σε αυτό η δική μου άποψη επειδή είμαι αιρετικός λίγο, πιστεύω οτι αν έπαιρνες την καραντίνα πριν τα κρούσματα, πρώτον θα δεχόσουν μία πολύ μεγάλη κριτική γιατί “μας καταστρέφεις την οικονομία ενώ δεν έχουμε ιό”, και δεύτερον, δεν θα ακολουθούσανε κιόλας. Δηλαδή ένας από τους λόγους που τηρήθηκε η καραντίνα είναι οι νεκροί που βλέπουν κάθε μέρα και φοβούνται. Αν δεν υπάρχει ο φόβος δεν υπάρχει και η τήρηση των μέτρων».

1 σχόλιο

  1. Ειπαμε,να τον βγαζετε στα καναλια να λεει state of art παπαριες οχι κατι μπαζα.Και το φιαρακι τον Κικιλια.Καλο παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση