GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ (ΑΣΤΕΙΕΣ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ για τη μετάβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη (παρά την καραντίνα) στην Καλαμάτα...

Συνεργάτες του πρωθυπουργού, απαντούν με αφορμή σχόλια για την παρουσία της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, στην Καλαμάτα υπσοτηρίζοντας  ...



Συνεργάτες του πρωθυπουργού, απαντούν με αφορμή σχόλια για την παρουσία της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, στην Καλαμάτα υπσοτηρίζοντας  πως πήγε κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας για να συνοδεύσει στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως.
Αν και επί της ουσίας οι δικαιολογίες  είναι αστείες αφού παραπέμπουν σε δύο μέτρα και σταθμά αν μη τι άλλο, χαρακτηριστικά αναφέρουν πως η χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία.
Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!

1 σχόλιο

  1. Σωωωπα ρε μαστορα!Εχω κατι φλοκατες και μαλλινες κουβερτες του νερου για Λουβρο να τις στειλω τωρα,ή να τις παω εγω με την αδεια του γελοιου,βεβαιως βεβαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση