GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ Τράγκα στον Σύψα: «Τι είναι αυτό που πρότεινες ρε; Φτύστε τον!»

Απίστευτος χαμός επικράτησε με τον Γιώργο Τράγκα. O  δημοσιογράφος τα έβαλε αυτή τη φορά με τον Νίκο Σύψα, μιλώντας για τα μέτρα που προτείν...

Απίστευτος χαμός επικράτησε με τον Γιώργο Τράγκα. O  δημοσιογράφος τα έβαλε αυτή τη φορά με τον Νίκο Σύψα, μιλώντας για τα μέτρα που προτείνει ο λοιμωξιολόγος για τον κορωνοϊό και κατηγορώντας τον για όσα ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η αποστασιοποίηση μεταξύ κοντινών προσώπων.

Ο Γιώργος Τράγκας από την πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή του αναφερόμενος στην κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί από μερίδα επιστημόνων, είπε για τον κ. Σύψα: «Όπου τον δείτε, φτύστε τον».

«Ο γνωστός καθηγητής Νίκος Σύψας, ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής επιστημόνων για τη… μη διάδοση του κορωνοϊού, ξεπέρασε… τον εαυτό του, με μια οδηγία που έδωσε προς τους πολίτες. Έφτασε στο σημείο να πει: μην αγκαλιάζετε και μη φιλάτε τα παιδιά σας και, όταν σας πλησιάζουν, να φοράτε μάσκα μέσα στο σπίτι σας»! «Τελικά, δεν θα πάμε στο νοσοκομείο από κορωνοϊό, από τρέλα θα πάμε!», ανέφερε συγκεκριμένα  στον αέρα της εκπομπής του και πρόσθεσε: «Όπου τον δείτε… φτου»!

1 σχόλιο

  1. Χουντα ειναι και καποια στιγμη οταν δεν θα τη χρειαζονται θα φυγει.Στο περασμα της ομως θ αφεισει αυτο που ολες οι χουντες αφεινουν,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση