GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ Αδωνι-Ευαγγελάτου! «Όποιο κατάστημα "πιάνει" η εκπομπή σας θα το κλείνω την επομένη...»

Υψηλοί τόνοι επικράτησαν σε παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στη εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου μετά από ρεπορτάζ για κατάστη...


Υψηλοί τόνοι επικράτησαν σε παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στη εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου μετά από ρεπορτάζ για κατάστημα στο Χαλάνδρι που παραβίαζαν τους όρους του click away. 

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε λέγοντας ότι η εκπομπή συμπληρώνει την ελεγκτική δράση του κράτους και όσα καταστήματα καταγράφει η κάμερά της να παραβιάζουν τους κανόνες του click away, θα κλείνουν την επόμενη μέρα, και θα παίρνουν πρόστιμο αμέσως.
«Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα από ένα κατάστημα και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό και το πρόστιμο θα το χρεώνει ο καθένας στον Νίκο Ευαγγελάτο και μπράβο που το κάνετε. Και η κάμερα των Μέσων, θα παίζει τον ρόλο του ελέγχου» σημείωσε.

Δεν χρειάζεται να μεμψιμοιρούμε όλη την ημέρα είπε ο υπουργός προαναγγέλλοντας σοβαρή τιμωρία και ευχαρίστησε την εκπομπή που, όπως είπε, συνέβαλε στο να μπουν βαρύτατα πρόστιμα. 

«Κάθε ημέρα που θα βγάζετε κατάστημα στην εκπομπή σας θα τα κλείνω αμέσως» ανέφερε.

Για να λάβει την ερώτηση του Νίκου Ευαγγελάτου «θα λύνετε και τα προβλήματα στα νοσοκομεία και τα σχολεία που δείχνουμε;» για να εισπράξει την αρνητική απάντηση του υπουργού λέγοντας ότι δεν αυτός  ο αρμόδιος.
Σε έντονο ύφος ο δημοσιογράφος ανέφερε:
«Σας βλέπω με μία διάθεση πολύ έντονου καρφώματος. Το αποδέχομαι. Η κριτική είναι κάτι που και εγώ κάνω και εγώ δέχομαι, αλλά επειδή μου το λέτε συνέχεια, παρακαλώ. Χτες, είχαμε 98 νεκρούς, δεν θέλω να τραβήξουμε την κουβέντα, 98 νεκρούς, κύριε Γεωργιάδη. Δεν φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε τα κανάλια, 98 νεκρούς επειδή μου το λέτε συνέχεια και προσπαθώ να μην το αντιμετωπίσω αρνητικά. Μαζέψτε τους 98 νεκρούς, κάντε τους λιγότερους και μετά να συζητήσουμε. Αλλά 98… 3.500 χιλιάδες από την αρχή, ελάτε…».

1 σχόλιο

  1. Αφου αρχισανε να διωχνουν και να απειλουν τους δικους τους,η μπαλλα πηγε στον αγυριστο.Τι ειπε ο νανογιλεκος;Χαφιε τον Εισαγγελατο.Και τι,θα πληρωνει και τα προστιμα.Δηλ.θα δω καμερα του ΜΕΓΑ εξω και δε θα ξεκοιλιασω το συνεργειο;Καταλαβατε τωρα ποσο μαλακα ψηφισατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση