GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Η ΜΑΡΕΒΑ την ώρα που κάνει motocross στην Πάρνηθα...

Συνέχεια παίρνει η περιβόητη πλέον βόλτα του κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του στην Πάρνηθα, την περασμένη Κυριακή,  εν μέσω πανδημίας με τον...


Συνέχεια παίρνει η περιβόητη πλέον βόλτα του κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του στην Πάρνηθα, την περασμένη Κυριακή,  εν μέσω πανδημίας με τον τον κορονοϊό.

Ήδη προκαλούν πολλά σχόλια οι εικόνες με το πρωθυπουργικό ζεύγος να βρίσκεται υπό αυτές τις συνθήκες  στην Πάρνηθα για να κάνει ποδήλατο και ευκαιρίας δοθείσης..μοτοκρός! 



Ο πρωθυπουργός όπως έδειξαν οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, κάνει την ποδηλατάδα του στην Πάρνηθα, συναντιέται με πολίτες, φωτογραφίζεται μαζί τους χωρίς μέτρα προστασίας και χαμογελάει. 
Στη συνέχεια η σύζυγός του, που  τον συνόδευσε σε αυτή την κυριακάτικη εκδρομή, παίρνει μία από τις μηχανές και κάνει επιδεικτικά τη βόλτα της με τον κ. Μητσοτάκη να παρακολουθεί και να επευφημεί.


1 σχόλιο

  1. αυτη,που βλεπετε,χρωσταει 300 ευρω.Απλως ο αστυνομικος που ηταν εκει[φρουρα]εκανε τη παπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση