GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι δολοφόνοι του Πακιστανού στα Καμίνια...

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία ομοεθνούς τους στα Καμίνια στις 20 Νοεμβρίου, έδωσε ...


Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία ομοεθνούς τους στα Καμίνια στις 20 Νοεμβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό συμβάν έγινε στην οδό Αγίων Αναργύρων 49, στα Καμίνια, σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου στις εργατικές κατοικίες, όταν τρεις Πακιστανοί, που διέμεναν στο διαμέρισμα, δέχθηκαν επίθεση από 10 ομοεθνείς τους.
Από την άγρια συμπλοκή, ένας εκ των τριών Πακιστανών που έμεναν στο διαμέρισμα έχασε τη ζωή του. Ενας ακόμη φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό.
Αρχικά, η ΕΛΑΣ είχε συλλάβει δύο άτομα, ενώ μερικές ημέρες αργότερα άλλον έναν, στο Διδυμότειχο.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών που κατηγορούνται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας 29χρονου αλλοδαπού και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού, οι οποίες διαπράχθηκαν την 20-11-2020 στα Καμίνια (σχετικό το από 21-11-2020 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τους μη συλληφθέντες, υπηκόους Πακιστάν:
1. (επ) FARRUKH (ον) TAIMOOR του MUKHTAR AHMAD και της KANEEZ BIBI , γεννηθέντα την 10-2-1990
2. Υπήκοο Πακιστάν WARRAICH BILAL αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 11-3-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση