GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΓΙΟΣ γνωστού εφοπλιστή συνελήφθη για την απόπειρα δολοφονίας στο Περιστέρι...

Εξιχνιάστηκε γρήγορα η νέα αιματηρή επίθεση έξω από μάντρα αυτοκινήτων επί της οδού Δωδεκανήσου 35, στο Περιστέρι, σε βάρος ενός 32χρονου σε...

Εξιχνιάστηκε γρήγορα η νέα αιματηρή επίθεση έξω από μάντρα αυτοκινήτων επί της οδού Δωδεκανήσου 35, στο Περιστέρι, σε βάρος ενός 32χρονου σεσημασμένου Αλβανού για κλοπές, ληστείες κλπ. 

Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν πλήρη περιγραφή των δύο δραστών και του τι ακριβώς έπραξε ο καθένας τους αλλά και την πινακίδα του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν μετά την ένοπλη επίθεση και μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στο Χαϊδάρι κοντά στην Αγία Μαρίνα. Το θύμα μετέβη με ίδια μέσα σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται χωρίς να αντιμετωπίζει κίνδυνο.

Και οι δύο δράστες 33 και 32 ετών αντίστοιχα είναι Έλληνες, ο πρώτος είναι γιος εφοπλιστή του Πειραιά και πρώην παίκτης ριάλιτι παιχνιδιού της τηλεόρασης, ο οποίος μάλιστα πριν δύο χρόνια είχε απασχολήσει και πάλι τις Αρχές για επίθεση μαζί με τον πατέρα του και πρώην σύντροφο γνωστής τραγουδίστριας, σε βάρος αστυνομικών έξω από μπαρ στην Τρούμπα του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Γιάννη Λεβεντάκη ο οποίος δραστηριοποιείται  στον χώρο της ναυτιλίας μαζί με τον πατέρα του Γιώργο Λεβεντάκη.  

Ο δεύτερος δράστης ήταν εκείνος που χτύπησε με σιδηρογροθιά το θύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων και ο γιος του εφοπλιστή ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον  32χρονο Αλβανό στο πόδι.

Ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι πήγε στην μάντρα να πληρώσει δήθεν μία δόση για το αμάξι του, κάτι που τελεί υπό εξέταση από τις Αρχές για το αν και κατά πόσο ο λόγος ήταν πράγματι αυτός, ενώ το κοινό που έχουν ο ιδιοκτήτης της μάντρας, το θύμα και οι δράστες είναι πως κανείς δεν αναγνωρίζει κανέναν και κανείς δεν παραδέχεται και δεν λέει τίποτα.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ παραμένουν υπό έρευνα τα κίνητρα της επίθεσης που παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Στ. Παλαιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση