GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ!» Χριστουγεννιάτικες ρουκέτες από τον Τράγκα...

Στο τελευταίο άρθρο του,  που δημοσιεύτηκε στο crashonline.gr, o Γιώργος Τράγκας εξαπολύει νέες βολές γράφοντας μεταξύ άλλων και τα εξής: Πα...


Στο τελευταίο άρθρο του,  που δημοσιεύτηκε στο crashonline.gr, o Γιώργος Τράγκας εξαπολύει νέες βολές γράφοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

Παραμονή Χριστουγέννων του 2020 ζούμε σε ατμόσφαιρα φόβου, πανικού, στέρησης των προσωπικών ελευθεριών χωρίς τίποτα που να θυμίζει ανθρώπινη κανονικότητα, ανθρώπινη φύση. Ούτε λίγο ούτε πολύ ακούμε ότι «αν υπακούσουμε τώρα, αν εμβολιαστούμε καθολικά, αν υπογράψουμε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη η Pfizer για ενδεχόμενο «τρίτο χέρι»  που μπορεί να φυτρώσει στην κοιλιά μας, αν στη συνέχεια εξακολουθούμε να φοράμε μαύρη μάσκα, αν μέχρι το καλοκαίρι δεν έχουμε συναθροίσεις, αντιδράσεις, συλλαλητήρια και πορείες, αν ψηφίσουμε πάλι Μητσοτάκη, τότε μόνο μπορεί να γυρίσουμε σε μερική κανονικότητα.

Αν υποσχεθούμε ότι θα αγοράζουμε με το κομπιούτερ, ότι θα μαθαίνουμε γράμματα με τηλεδιάσκεψη, ότι θα βλέπουμε BigBrother στον ΣΚΑΪ, ότι θα ακούμε μόνο Σία Κοσιώνη τα βράδια και φυσικά ότι θα λατρεύουμε Microsoft, Κούλη και Μαρέβα, τότε μόνο μπορεί να επιστρέψουμε σε κάποια κανονικότητα.

Παράξενα Χριστούγεννα. Ατμόσφαιρα μεσοπολέμου. Η φτώχεια απλώνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα από τον covid19. Το ίδιο και η απόγνωση, η απελπισία, η τρέλα. Η παράνοια είναι το σελοφάν των κυβερνητικών απαγορευτικών μέτρων. Η απορία για το πώς συμβαίνει αυτό είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των περισσοτέρων. Πολλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι δεν αντιλαμβάνονται ότι περιήλθαν στη σφαίρα του γελοίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση