GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ (του ΣΥΡΙΖΑ) στον ...κόσμο του! «ΝΑ ΦΥΓΕΙ από το κόμμα όποιος βρίζει τον Τσίπρα...»

Την έξοδο σε όσους διαφωνούν δημοσίως με τον Αλ. Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ο Νίκος Καρανίκας πρώην σύμβουλος στο Μαξίμου μέχρι το 2019, πυ...

Την έξοδο σε όσους διαφωνούν δημοσίως με τον Αλ. Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ο Νίκος Καρανίκας πρώην σύμβουλος στο Μαξίμου μέχρι το 2019, πυροδοτώντας τις εσωκομματικές τριβές... 

Ο Ν. Καρανίκας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Πατρινόραμα» και δηλώνει απόλυτη αφοσίωση στον Αλέξη Τσίπρα επιτιθέμενος σε όσους θέλουν να τον αμφισβητήσουν.

«Οσοι σύντροφοι και συντρόφισσες έχουν διαφορετική άποψη, καλό είναι να βγαίνουν με μία διακριτικότητα. Γιατί ο λαός, δεν ενδιαφέρεται τι λέει ο δεύτερος και ο τρίτος σε ένα κόμμα, τον ενδιαφέρει τι είναι αυτό που έχουμε συμφωνήσει! Αυτός που εκπροσωπεί το κόμμα μας, είναι ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας». «Όποιος διαφωνεί μαζί του, στα κομματικά όργανα ας το πει. Όποιος θέλει να τον βρίζει μπορεί να φύγει! Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα βρίζουν ή θα συκοφαντούν τον εκπρόσωπό μας» υποστηρίζει.

Και όταν ερωτάται για τα περί διαγραφών λέει: «να συκοφαντήσεις δεν επιτρέπεται! Δηλαδή τί θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ένα κόμμα ιδιωτικών στρατηγικών; Και οι έχοντες προσωπική στρατηγική θα συκοφαντούν το συλλογικό όργανο; Λοιπόν, επιμένω και τώρα: Όποιος συκοφαντεί και βρίζει το κόμμα και τον Πρόεδρο, πρέπει να φεύγει από το κόμμα!»

Επιτίθεται με ειρωνία κατά των πρώην συντρόφων του, ειδικά του Παναγιώτη Λαφαζάνη τονίζοντας: «Ο κ. Λαφαζάνης, μέσα στην πτώση του, απολαμβάνει τις φτερούγες της δημοσιότητας, με όρους πολιτικής γελοιότητας» και βάλει κατά της «ομάδας Λαφαζάνη: Λαφαζάνης- Αλαβάνος και Ζωή!» πως «εξυπηρετούν το κυρίαρχο αφήγημα»

Μιλώντας για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο κι αν είναι δελφίνος στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Οποιος διαφωνεί με την Αριστερά που θέλει να κυβερνήσει, μπορεί να διαφωνεί, δεν έχω πρόβλημα. Αν ευελπιστεί, ότι θα μας πάει στο 2% για να αλλάξει Πρόεδρο, ας το κάνει. Αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος τέτοιος σήμερα» επισημαίνει ο κ. Καρανίκας και προσθέτει πως «δηλαδή, γι’ αυτά που κατηγορούν τον σύντροφο Τσακαλώτο, είναι αστεία πράγματα! Ο σύντροφος Τσακαλώτος έχει μια άλλη άποψη σε κάποια ζητήματα».

Τέλος δηλώνει για το αν θα τον ενδιέφερε η είσοδός του στη Βουλή ότι «δεν παρακάλεσα εγώ να κατέβω Αθήνα. Κανείς μας δεν παρακαλεί. Προκύψαμε!» και καταλήγει: «με διασκεδάζουν, όλοι αυτοί που με βρίζουν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση