GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ από... τηλεοράσεως! «Κύριε Ευαγγελάτε, είστε τηλεοπτικός δικτάτωρ...»

Συνελήφθη ένας 62χρονος άνδρας από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κισσάμου στα Χανιά, με την κατηγορία ότι  παρίστανε τον γιατρό.  Ο 62χρονος που ...


Συνελήφθη ένας 62χρονος άνδρας από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κισσάμου στα Χανιά, με την κατηγορία ότι  παρίστανε τον γιατρό.  Ο 62χρονος που έταζε θεραπεία σε βαριά ασθενείς μίλησε στο Mega και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου....

«Δεν έχω πτυχίο ιατρικής. Δεν παρουσιάστηκα ως γιατρός. Έχω πτυχίο doctor of science, βεβαίωση βιοσυντονισμού και διάφορα άλλα. Είμαι επιστήμονας, ειδικευμένος σε θεραπευτικές τέχνες. Αυτό δεν το έχω αναγνωρίσει στην Ελλάδα. Έχω βεβαίωση παρακολούθησης για πιστοποίηση για βιοσυντονισμό. Το 2016 με απόφαση του Υπ. Υγείας έχει αναγνωριστεί ο βιοσυντονισμός ως μη διαγνωστικό εργαλείο, αλλά ως βοήθεια για ενεργειακή υποστήριξη. Ο τίτλος αναγνωρισμένος στην Ελλάδα είναι για τον βιοσυντονισμό. Δεν πήγα ποτέ σε υπηρεσία του δημοσίου. Μα δεν είναι επάγγελμά μου. Δεν ζητάω χρήματα. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσα λέγονται…», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος.

Λίγο αργότερα μίλησε τηλεφωνικά και ο δικηγόρος του 62χρονου Βασίλης Νουλέζας τονίζοντας στον παρουσιαστή: «Ασκείτε φορτική πίεση στον κατηγορούμενο και εντολέα μου να σας απαντήσει για θέματα που αφορούν την ουσία της υπόθεσης που εκκρεμεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Χανίων…»

«Αν δεν θέλει δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω», ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον δικηγόρο να απαντάει: «Δεν είναι ότι δεν θέλει, κύριε Ευαγγελάτε, ακούστε. Εάν καλείτε κάποιον πρέπει να του δίνετε το δικαίωμα και την ευχέρεια να μιλήσει. Για λόγους ευγενείας. Λοιπόν ακούστε με λίγο θα σας απαντήσω εγώ πολύ σύντομα και συνοπτικά».

Τότε ο Νίκος Ευαγγελάτος του είπε «πολύ σύντομα, αλλά θέλω μια απάντηση να μας δώσετε. Πείτε την απάντησή σας για να κλείσουμε».

«Κύριε Ευαγγελάτε, με τέτοιους όρους δεν δέχομαι να είμαι προσκεκλημένος σας, συνεννοηθήκαμε ότι θέλετε να υποβάλετε ερωτήσεις στον κατηγορούμενο»,
ανέφερε ο δικηγόρος με τον δημοσιογράφο να απαντάει «και να ακούσουμε και την δική σας τοποθέτηση και αυτό θα κάνουμε, απλά δεν έχουμε χρόνο. Θέλω να σας ακούσουμε..».

«Δεν επιτρέπετε να μιλήσει κανένας, είστε τηλεοπτικός δικτάκτωρ», απάντησε ο κύριος Βασίλης Νουλέζας, εννοώντας μάλλον δικτάτωρ.

Η συζήτηση πάντως έληξε ήρεμα και ομαλά.

Το στιγμιότυπο από το 14:57 και έπειτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση