GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, γελοιότητα ή ...click away;»

Ελένη Παπαδοπούλου   Δηλαδή θα ανοίξουν τα μαγαζιά όχι για να πάμε να χαζέψουμε και να ψωνίσουμε, αλλά για να πάμε έξω από το μαγαζί να παρ...


Ελένη Παπαδοπούλου 
Δηλαδή θα ανοίξουν τα μαγαζιά όχι για να πάμε να χαζέψουμε και να ψωνίσουμε, αλλά για να πάμε έξω από το μαγαζί να παραλάβουμε αυτό που έχουμε παραγγείλει από το ιντερνετ, αφού κλείσουμε ραντεβού και στηθούμε στην ουρά μέσα στο κρύο με αποστάσεις και μάσκα, ενώ μπορούμε να το παραλάβουμε στο σπίτι μας.
Κι αν ας πούμε έχουμε ψωνίσει από 4-5 μαγαζιά, αντί να πηγαίνουμε να χαζεύουμε από μαγαζί σε μαγαζί, θα πηγαίνουμε από ουρά σε ουρά σαν τους ούγκανους. Θα περπατάς στην Ερμού και άλλους εμπορικούς δρόμους και θα είναι η αγορά μία τεράστια ουρά.
Κι αυτό δεν το λένε ηλιθιότητα, ούτε γελοιότητα ούτε εμπαιγμό, αλλά το λένε click away, για να μην αισθάνεσαι χαζός , να αισθάνεσαι trendy.
Αυτό δηλαδή τώρα θα είναι χριστουγεννιάτικα ψώνια.
Κι αυτοί που το σκέφτηκαν περνιούνται για έξυπνοι και οι χαζοί είμαστε εμείς που δεν καταλαβαίνουμε την φοβερή ιδέα.
Speechless γiα να δείξω κι εγώ ότι ξέρω εγγλέζικα, όπως οι click away.

1 σχόλιο

  1. Αυτοι που δεν κανουν e-shoping και δεν εχουν e-banking,τα μαγαζακια που δεν εχουν σαιντ,τα παιδακια που θελουν να δουνε απο κοντα,ας μας πει ο οποιος διεστραμμενος κανιβαλος,τι κωδικο θα βαλω για να πεταξω αετο Χριστουγεννιατικα.Ακαθαρμα Αδωνι και λοιποι σκωληκες,ο γυιος μου και οι φιλοι του σας εχουν μαρκαρει.Το νου σας ρεμαλια γιατι δεν ειναι ευγενικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση