GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ το ...click away! ΓΚΡΙΖΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στον "Βάρδα" από τον (υπουργό) Αδ. Γεωργιάδη...

Christos Ktenas   Δεν θα πω ότι το click away δεν είναι μια λύση. Δεν το θεωρώ βέβαια ούτε έξυπνο ούτε πρακτικό, αλλά έστω είναι κάτι μέσα σ...


Christos Ktenas 
Δεν θα πω ότι το click away δεν είναι μια λύση. Δεν το θεωρώ βέβαια ούτε έξυπνο ούτε πρακτικό, αλλά έστω είναι κάτι μέσα στην παράνοια που ζούμε. Αυτό που δεν είναι "κάτι" είναι ο εμπνευστής του (δημόσια), ο γνωστός Άδωνις, να βγάλει σήμερα tweet όπου υποτίθεται έχει πάει να ψωνίσει με click away για να το δοκιμάσει, και έχει βάλει κάποιον να τον φωτογραφίσει για να μας αποδείξει πόσο απλό είναι.
Έτσι λοιπόν έχουμε τον υπουργό Ανάπτυξης να ποζάρει έξω από το κατάστημα Βάρδα στη Μεσογείων, (κανονική γκρίζα διαφήμιση) και να μας ενημερώνει ότι πήρε "κοστούμι". Που όποιος έχει ψωνίσει έστω και μια φορά στη ζωή του έστω ένα σακκάκι ξέρει ότι χρειάζεται πάντα μεταποίηση.
Πως καταλήγει το σπαρταριστό tweet του υπουργού-διαφημιστή-marketeer-κουστουμάτου; "πήγα στην ώρα μου, πλήρωσα με την κάρτα μου, όλα απλά και εύκολα".
Περιμένω το επόμενο tweet "είμαι κεφάτος γυρνώ από του Βερόπουλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση