GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του (π. υφυπουργού) Ν. Μαυραγάνη που άναψαν φωτιές! «Το εμβόλιο θα αλλοιώσει το ανθρώπινο DNA...»

Αμετακίνητος στις απόψεις του για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εμφανίστηκε ο Νίκος Μαυραγάνης, μετά την ένταση που δημιουργήθηκε σε συζήτησ...

Αμετακίνητος στις απόψεις του για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εμφανίστηκε ο Νίκος Μαυραγάνης, μετά την ένταση που δημιουργήθηκε σε συζήτηση που είχε με τον καθηγητή Θεόδωρο Βασιλακόπουλο στο Mega.

Ο πρώην υφυπουργός επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και νυν αρχηγός του νέου κόμματος «ΕΝΩΝΩ», ξεκαθάρισε στον Alpha 98,9  ότι δεν θα εμβολιαστεί, διότι δεν εμπιστεύεται το εμβόλιο.

«Οι άνθρωποι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι να αποφασίσουν. Δεν λέω ούτε να κάνουν, ούτε να μην κάνουν. Δεν είμαι κατά των εμβολίων, λέω όμως ότι πρέπει να γίνουν σεβαστά τα συνταγματικά δικαιώματα 105α του Συντάγματος και οι άνθρωποι να αφεθούν στην ησυχία τους και να αποφασίσουν μόνοι τους για την υγεία τους. Κανείς δεν θα το παίξει επί της γης μικρός Θεός», σχολίασε αρχικά και ανέλυσε όσα υποστηρίζει για DNA και RNA:

«Είπα ότι επειδή ακριβώς το εμβόλιο επεμβαίνει στο ανθρώπινο γονιδίωμα, που αποτελείται και από τα δύο και επειδή ακριβώς στο άρθρο 1 της Παγκόσμιας Διακήρυξης για το ανθρώπινο γονιδίωμα, προφυλάσσεται η σύσταση αυτού, για τις επόμενες γενιές, για να μην μεταλλαχθεί ουσιαστικά το γονιδίωμα, για αυτόν τον λόγο είπα ότι πρέπει να γίνουν δύο νομοθετικές παρεμβάσεις. Φυσικά είμαι πλέον αρμόδιος να το κάνω αυτό γιατί ασχολούμαι 25 χρόνια με το διοικητικό δίκαιο».

«Η Πολιτεία πρέπει να προστατεύσει τους πολίτες της. Την διοικητικώς οφειλόμενη ενέργεια πρέπει να κάνει. Ο ΠΟΥ δεν έχει καμία ευθύνη απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Εγώ αυτό που λέω είναι να κάνει το εμβόλιο όποιος επιθυμεί. Εγώ δεν θα το κάνω το εμβόλιο γιατί δεν το εμπιστεύομαι».

Μιλώντας σε εκπομπή του Mega, ο πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι το εμβόλιο θα επηρεάσει το DNA του ανθρώπινου οργανισμού.

«Η ελληνική κυβέρνηση, η ελληνική πολιτεία, μπορεί αύριο να ψηφίσει με δύο διατάξεις ότι δεν θα υπάρχει συνδυασμός εμβολίου με μηχανισμό αποθήκευσης μέσα στον άνθρωπο ή γενετική τροποποίηση του γενετικού κώδικα του ανθρώπου» ισχυρίστηκε ο  κ.  Μαυραγάνης.

Στο σημείο εκείνο επενέβη ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ο οποίος είπε ότι όσα ισχυρίζεται ο κ. Μαυραγάνης δεν έχουν καμία επιστημονική βάση και ότι δεν έχει καμία σχέση το dna με το RNA που είναι το εμβόλιο. «Αυτά που λέτε δεν έχουν επιστημονική βάση και είναι επιεικώς αρλούμπες. Δεν μπορείτε να λέτε αρλούμπες στην τηλεόραση. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι άνθρωποι σαν και εσάς έχουν θητεύσει σε υπουργικούς θώκους».

1 σχόλιο

  1. Ποιος λεει αρλουμπες και ποιος οχι θα το δειξει ο χρονος!Φαρμακα τα οποιοα καταπολεμησα επιτυχως τον ιο οπως στη περιπτωση του προεδρου Τραμπ και του Αρχιεπισκοπου Ιερωνιμου παρηγκονιζονται και παραμενει στη κορυφη της ατζεντας ενα εμβολιο που παρηχθει στο αρπα κολα με απροβλαιπτες ισως συνεπειες!Γιατι αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση