GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΡΟΦΗ! H ανάρτηση του (καθηγητή) Δημ. Κούβελα για την ασφάλεια του εμβολίου της Pfizer...

Ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτησή του στα social media γράφει ότι είναι απόλυτα ασφαλές το εμβόλιο της Pfiz...


Ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτησή του στα social media γράφει ότι είναι απόλυτα ασφαλές το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό!
Ο γιατρός, που στο παρελθόν είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για τα εμβόλια, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Λοιπόν, όπως υποσχέθηκα:
Τα τελευταία νέα (Μετά από εκτενή μελέτη και ενδελεχή ανάλυση με πιστούς φίλους και εξαιρετικούς συναδέλφους από την CHMP, που τους ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσαν να μοιραστούν τη γνώμη τους μαζί μου):
Το εμβόλιο της PFIZER είναι ασφαλές σε άμεση σύγκριση με τα άλλα εμβόλια της παλαιότερης τεχνολογίας. Στην ουσία δεν εμφανίζει ανεπιθύμητες, ούτε περισσότερες, ούτε βαρύτερες από το εμβόλιο της γρίπης.
Υπάρχει το θέμα της χρονικής διάρκειας της ανοσίας, αλλά τα δεδομένα ελέγχονται ανά μήνα από την CHMP.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση