GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Πώς το Hilton βρήκε τον τρόπο να κάνει φέτος ρεβεγιόν προκαλώντας οργή...

"Παράθυρο" για να λειτουργήσει τα εστιατόρια του την περίοδο των Γιορτών είχε βρει το Hilton. H προσφορά  προκάλεσε την αντίδραση ...


"Παράθυρο" για να λειτουργήσει τα εστιατόρια του την περίοδο των Γιορτών είχε βρει το Hilton. H προσφορά  προκάλεσε την αντίδραση της εστίασης.

Μία ανάρτηση στην σελίδα του ξενοδοχείου Hilton για “εορταστική προσφορά διαμονής” έγινε κόκκινο πανί για τον κόσμο της εστίασης και όχι μόνο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ μέσα σε περίοδο lockdown το εμβληματικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας υπόσχεται “μια ‘απόδραση’ εντός Αθηνών που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό στο Βυζαντινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο 3 πιάτων στο Galaxy από την εκπληκτική τιμή των 142 ευρώ για 2 άτομα” για όλη την περίοδο των γιορτών ενώ η τιμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και αντίστοιχα του ρεβεγιόν θα είναι αυξημένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς οι θέσεις στο ρεβεγιόν έχουν σχεδόν κλείσει και η διοίκηση του ξενοδοχείου εξετάζει να λειτουργήσει πέρα από το Galaxy και το Βυζαντινό για να καλύψει την μεγάλη ζήτηση.

Κύκλοι του Hilton  ανέφεραν ότι πρόκειται για μια απόλυτα νόμιμη διαδικασία καθώς επιτρέπεται η λειτουργία των εστιατορίων των ξενοδοχείων αποκλειστικά για όσους διανυκτερεύουν σε αυτά, ενώ τόνισαν ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο του υπουργείου Υγείας όσο και του οργανισμού.

Καββαθάς: Μπορεί να είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό 

Την συγκεκριμένη κίνηση κατήγγειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Γιώργος Καββαθάς καθώς την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχει καλέσει τον ελληνικό λαό να κάνει ρεβεγιόν με μέγιστο αριθμό τα εννέα άτομα. Ο  κ. Καββαθάς ανέφερε ότι έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση όπου προσπαθεί να επιβληθεί το δίκαιο του ισχυρού.

"Είναι σαν να λέμε ότι στο εστιατόριο του Hilton δεν κολλάει ο κορονοϊός ενώ στα δικά μας κολλάει. Εγώ προχώρησα στην επίσημη καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Ανάπτυξης οι οποίες ανέφεραν ότι θα επιληφθούν, καθώς είχα την ηθική δέσμευση απέναντι στο κλάδο μου. Είναι διαφορετικό να προσφέρεις τις υπηρεσίες εστίασης σου σε κάποιους που ταξιδεύουν και δεν έχουν άλλη επιλογή καθώς τα εστιατόρια είναι κλειστά και άλλο να διαφημίζεις στους κατοίκους του νομού σου, γιατί σε αυτούς απευθύνεσαι, έλα να κάνεις ρεβεγιόν σε εμένα όταν οι υπόλοιποι είναι κλειστοί. Μπορεί να είναι νόμιμο αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό" ο κ. Καββαθάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση