GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλη του "Ρουβίκωνα" πέταξαν μπογιές στο σπίτι του (αφεντικού των Jumbo) Απ. Βακάκη...

Παρέμβαση πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 20/12 μέλη του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, πετώντας μπογ...


Παρέμβαση πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 20/12 μέλη του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του ιδιοκτήτη των Jumbo Απόστολου Βακάκη, πετώντας μπογιές και αφήνοντας τρικάκια.
Η συλλογικότητα σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Απόστολος Βακάκης, ιδιοκτήτης των Jumbo, σε πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε τη «φιλοσοφία» του σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου Jumbo. Φυσικά δεν εκπλαγήκαμε όταν μετά από την παράθεση αριθμών και ποσοστών με σκοπό να αποδείξει τη ζημιά που υπέστη η επιχείρηση, κατέληξε να προτείνει 7ήμερη και 12ωρη εργασία ακόμα και εν μέσω πανδημίας. Είναι γνωστό πως οι μεγαλοεπιχειρηματίες όταν μιλούν για επιβίωση του κλάδου τους, εννοούν τη διαφύλαξη του κέρδους τους και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουν είναι η καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Σήμερα επισκεφθήκαμε την οικία του Βακάκη για να μοιραστούμε τη δική μας φιλοσοφία.»

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βακάκης σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες στο Euro2day, είχε υποστηρίξει ότι μετά την άρση του lockdown, θα πρέπει να επιτραπεί σε όποια επιχείρηση το επιθυμεί η 12ωρη λειτουργία, 7 ημέρες την εβδομάδα.

«Εάν τα μέτρα του lockdown αρθούν, θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα λειτουργίας 7 ημέρες την εβδομάδα και 12 ώρες ημερησίως, φυσικά για όσους το θελήσουν και για χρονική περίοδο που θα καλύψει και τη ζήτηση του Πάσχα» είπε χαρακτηριστικά.

Καταδίκη από Γεωργιάδη
Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter καταδικάζει την παρέμβαση: «Καταδικάζω μετά βδελυγμίας την αθλιότητα αυτή. Το σπίτι του κάθε ανθρώπου είναι τόπος ιερός και όχι χώρος για φασαρίες και ο κ. Βακάκης αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματία όλα αυτά τα χρόνια. Η ζημιά που έχει υποστεί και αυτός είναι δυστυχώς μεγάλη. Ντροπή!» έγραψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση