GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς καθολικό lockdown η Δυτική Αττική...

Συναγερμός έχει σημάνει σε κυβέρνηση και επιστήμονες καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού στη Δυτική Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας,...



Συναγερμός έχει σημάνει σε κυβέρνηση και επιστήμονες καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού στη Δυτική Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, φαίνεται να βγαίνει εκτός ελέγχου. 
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ειδικά σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολλαπλάσιος από ό,τι σε άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου, με αποτέλεσμα να βρίσκονται προ των πυλών καθολικού lockdown.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης είναι η επιβολή αυστηρότερων μέτρων τύπου συνολικού lockdown όπως είχε επιβληθεί τον Μάρτιο.

Η εισήγηση αφορά κατά βάση την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο, όπου τα στοιχεία δείχνουν την κατάσταση να βαίνει εκτός ελέγχου με υπερεστίες μετάδοσης σε επιχειρήσεις αλλά και σε οικογενειακές συναθροίσεις, ωστόσο τους ειδικούς προβληματίζει η εικόνα και σε όμορους δήμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση