GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ για όλη τη χώρα! ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ και σε άλλες περιοχές το σκληρό lockdown της δυτικής Αττικής...

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την επιβολή καθολικού lockdown στη χώρα προκειμένου να ανασχεθεί η εκθετική διασπορά του κορωνοϊού, τρεις δήμοι της...


Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την επιβολή καθολικού lockdown στη χώρα προκειμένου να ανασχεθεί η εκθετική διασπορά του κορωνοϊού, τρεις δήμοι της Δυτικής Αττικής καλούνται να υιοθετήσουν από τα ξημερώματα σήμερα  ακόμα πιο αυστηρά μέτρα, λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής τους εικόνας.

Το νέο μοντέλο σκληρού lockdown 7 ημερών, που αποφασίστηκε για τους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας  πρόκειται να «μεταφερθεί» και στις υπόλοιπες «κόκκινες» περιοχές της χώρας τις επόμενες ημέρες, αν παραμείνει το ήδη υπάρχον βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, κανένας δεν αποκλείει την πιθανότητα επιβολής των νέων μέτρων ακόμα και στο σύνολο της χώρας, οδηγώντας ουσιαστικά την Ελλάδα σε ένα τρίτο πολύ αυστηρό lockdown, στα πρότυπα του Μαρτίου.

Του αυστηρότερου lockdown στους τρεις αυτούς δήμους προηγήθηκαν οι προειδοποιήσεις των υπουργών Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αντίστοιχα, για τις περιοχές που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιδημιολογικά, μεταξύ των οποίων και η Δυτική Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση