GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΤΡΕΛΑ του lockdown! Η πολιτεία απειλεί να της πάρει τα παιδιά αν ανοίξει ξανά την επιχείρησή της...

Μια ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Όρεγκον των ΗΠΑ που άνοιξε την επιχείρησή της, σε αντίθεση με τις αποφάσεις της πολιτείας για κλείσιμο όλων ...


Μια ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Όρεγκον των ΗΠΑ που άνοιξε την επιχείρησή της, σε αντίθεση με τις αποφάσεις της πολιτείας για κλείσιμο όλων των καταστημάτων, κατηγόρησε την Κυβερνήτη Κέιτ Μπράουν για «σκληρά αντίποινα» κατά της οικογένειάς της, καταθέτοντας αγωγή, με την οποία περιγράφει λεπτομερώς τις ζημίες που υπέστη λόγω των εκτεταμένων lockdown και των υπερβολικών προστίμων που της επιβλήθηκαν, διεκδικώντας παράλληλα το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων ως αποζημίωση.

Η ιδιοκτήτρια του «Glamour Salon», Λίντσει Γράχαμ άνοιξε ξανά κομμωτήριο της τον Μάιο και δέχτηκε πρόστιμο 14.000$ από την πολιτεία. Η Γκράχαμ ισχυρίζεται ότι η Μπράουν άρχισε να «τρομοκρατεί» προσωπικά την ίδια αλλά και την οικογένειά της, απειλώντας μάλιστα πως θα θέσει τα παιδιά της υπό τη φροντίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών, για να την «εκφοβίσει» με αυτόν τον τρόπο να κλείσει τις πόρτες της επιχείρησης της.Η ιδιοκτήτρια του «Glamour Salon», Λίντσει Γράχαμ

«Μόλις προσπάθησα να ανοίξω την επιχείρηση μου τον Μάιο, εξαπέλυσε κατά πάνω μου κάθε υπηρεσία που διαθέτει η πολιτεία», δήλωσε η Γκράχαμ στο «The Ingraham Angle» του FOX, τη Δευτέρα το βράδυ.

«Τρομοκρατεί εμένα, τρομοκρατεί τους υπαλλήλους μου και τρομοκράτησε μέχρι και την οικογένειά μου. Έστειλε μέχρι και κοινωνικούς λειτουργούς στο σπίτι μου για να με απειλήσουν άμεσα και έμμεσα πως αν συνεχίσω να την προκαλώ, θα μου πάρουν τα παιδιά».

Η οικογένεια της Γκράχαμ

Τρεις μέρες αφ’ ότου άνοιξε το κομμωτήριο της, εκπρόσωποι των Υπηρεσιων Κοινωνικής Προστασίας του Όρεγκον εμφανίστηκαν στο σπίτι της Γκράχαμ και «πήραν ”συνέντευξη” από τα παιδιά μου χωρίς την παρουσία μου», εξήγησε.

Η Γκράχαμ ισχυρίζεται επίσης ότι η Μπράουν δεν έχει την εξουσία να κλείσει ιδιωτικές επιχειρήσεις που μπορούν να αποδείξουν ότι μπορούν να λειτουργήσουν με ασφάλεια και να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις που ορίζει η πολιτεία. Τελικώς η Υγειονομική Υπηρεσία της έκλεισε την επιχείρηση θεωρώντας την ως μια «επικίνδυνη εγκατάσταση» για τους υπαλλήλους της. Υπάλληλοι και γείτονες της στηρίζουν την υπόθεσή της 

Με την αγωγή που κατέθεσε κατά της κυβερνήτη στις 18 Δεκεμβρίου, ισχυρίζεται ότι το κλείσιμο των ιδιωτικών επιχειρήσεων «προκάλεσε μεγαλύτερες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων του Όρεγκον, με τη μορφή αυξημένου στρες, άγχους και κατάθλιψης.

Το Όρεγκον θέσπισε αυστηρά μέτρα lockdown τον Μάρτιο, προσπαθώντας να επιβραδύνει τη διάδοση της πανδημίας με την πρωτοβουλία «Stay Home, Save Lives»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση