GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Mόλις 110 καταστήματα θα ανοίξουν την Δευτέρα...

Μόλις 110 καταστήματα ανά την Ελλάδα θα ανεβάσουν ρολά την προσεχή Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου με σκοπό να πουλήσουν αποκλειστικά χριστουγεννιάτικα...


Μόλις 110 καταστήματα ανά την Ελλάδα θα ανεβάσουν ρολά την προσεχή Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου με σκοπό να πουλήσουν αποκλειστικά χριστουγεννιάτικα είδη, όπως ανάφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο MEGA.

Αν και οι λεπτομέρειες επαναλειτουργίας αναμένεται να παρουσιαστούν επισήμως σήμερα, εν τούτοις ο υπουργός έθεσε την περίμετρο, εξαιρώντας από το «κάδρο» μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις που πωλούν μεταξύ άλλων και εποχιακά είδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη μεγάλες αλυσίδες ζήτησαν χθες διευκρινίσεις όσον αφορά την πιθανότητα λειτουργίας –έστω και με περιορισμό των ειδών πώλησης κατά το σχετικό μοτίβο της άνοιξης- ωστόσο αρμόδιες πηγές του ΥΠΑΝ, δεν άφησαν το περιθώριο.

Σύμφωνα με τις  δηλώσεις του υπουργού, η απόφαση πάρθηκε για την εκτόνωση του εποχιακού αποθέματος και τη διάσωση όσων αποκλειστικά δραστηριοποιούνται στο εποχιακό εμπόριο. Πρόσθεσε ότι θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο αλλά αυστηρούς κανόνες λειτουργίας, και συχνούς ελέγχους ως προς την τήρηση των μέτρων ασφάλειας. Στο πλαίσιο αυτό, και επικαλούμενος τα επιδημιολογικά στοιχεία, ανάφερε ότι «με 2.000 κρούσματα είμαστε μακριά από το ευρύτερο άνοιγμά της αγοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση