GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ MEGA! ΚΑΒΓΑΣ έξω από το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο...

Αναστάτωση και επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο. Σύμφωνα με πληροφορ...


Αναστάτωση και επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη τηλεοπτικού συνεργείου του Mega φέρεται να προσπάθησαν να  πλησιάσουν και  να τραβήξουν πλάνα από την εξοχική οικία του κ. Τσίπρα.

Στο σημείο έφτασε η Άμεση Δράση και στη συνέχεια οι αστυνομικοί της ασφάλειας του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησαν να απομακρύνουν το συνεργείο. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και ένταση, ώσπου τηλεοπτικό συνεργείο και αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λαυρίου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Τα μέλη του συνεργείου και οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Λαυρίου για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Λίγη ώρα μετά τα μέλη του συνεργείου αφέθηκαν ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση