GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NEA ένταση και προσαγωγές στα Εξάρχεια...

Ένταση επικράτησε και πάλι το απόγευμα της Δευτέρας στα Εξάρχεια, με επίκεντρο εκ νέου την πολυκατοικία της οδού Τσαμαδού, όπου και χθες απ...


Ένταση επικράτησε και πάλι το απόγευμα της Δευτέρας στα Εξάρχεια, με επίκεντρο εκ νέου την πολυκατοικία της οδού Τσαμαδού, όπου και χθες αποτέλεσε εστία έντασης, με αστυνομικούς να ρίχνουν χειροβομβίδα κρότου λάμψης εντός του κτιρίου στη διάρκεια καταδίωξης διαδηλωτών.

Τη Δευτέρα, ομάδα διαδηλωτών, κυρίως από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βία στο σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα. Στο σημείο υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Αστυνομίας ζήτησαν από τα μεγάφωνα να διαλυθεί η συγκέντρωση και στη συνέχεια απομάκρυναν από το σημείο τους περίπου 70 διαδηλωτές. Ακολούθησε καταδίωξη και μερίδα διαδηλωτών κατευθύνθηκε και πάλι στην ίδια πολυκατοικία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κύκλωσαν το σημείο και προχώρησαν σε δύο προσαγωγές, ενός ατόμου εντός της πολυκατοικίας και ενός εκτός.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή δεν έγινε δυνατό να γίνουν εκδηλώσεις μνήμης στο σημείο, καθώς είχαν απαγορευθεί οι συγκεντρώσεις και η ΕΛ.ΑΣ δεν επέτρεπε την πρόσβαση στο σημείο σε κανέναν, έχοντας στήσει μια περίμετρο -από νωρίς το πρωί.

Το πρωί της Κυριακής, ομάδες διαδηλωτών επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις, ωστόσο η αστυνομία όχι μόνο τους σταμάτησε, αλλά προχώρησε και σε δεκάδες προσαγωγές.ΦωΦΦ



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση