GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NEO KAYTO mail για την Folli Follie! «Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός...»

Νέο mail που περιλαμβάνεται στην έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας price waterhouse cooper στο οποίο αναφέρεται ότι υπήρξε οδηγία του Μεγάρου ...



Νέο mail που περιλαμβάνεται στην έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας price waterhouse cooper στο οποίο αναφέρεται ότι υπήρξε οδηγία του Μεγάρου Μαξίμου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για συνδρομή στον Όμιλο Folli Follie, βλέπει το φως της δημοσιότητας.


Αποστολέας του ηλεκτρονικού μηνύματος ο Διευθυντής Ασφάλειας του Ομίλου και παραλήπτης ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Μάλιστα στο ίδιο μήνυμα τονίζεται πως το θέμα έχει φτάσει μέχρι τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την έκθεση της «Price Waters House Coopers», με την αποκάλυψη του σκανδάλου στις αρχές Μαΐου 2018, τα στελέχη της εταιρείας, φαίνεται να προσέγγισαν πολιτικά και κυβερνητικά στελέχη για την ενίσχυση της πολιτικής υποστήριξης του Ομίλου.

Από τις επικοινωνίες, σύμφωνα με την έκθεση της PwC, του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου με τον Διευθυντή Ασφάλειας της εταιρείας εγείρονται υποψίες για τις προσπάθειες άσκησης επιρροής πολιτικών και άλλων προσώπων για την αντιμετώπιση της κρίσης, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί, εάν τα γεγονότα που περιγράφονται έλαβαν χώρα ή εάν ήταν ενέργειες που συζητήθηκαν και ο υπάλληλος της εταιρείας αναφέρει πως πραγματοποιήθηκαν.

Στην ηλεκτρονική αλληλογραφία ανάμεσα στο διευθυντικό στέλεχος ασφάλειας της Folli Follie και τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο περιλαμβάνεται αναφορά και στον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με την επισήμανση πως «η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο» και «ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός».

Επιπλέον, αναφέρεται πως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενώ φέρεται να υπήρξε και επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής από μέλος του διοικητικού συμβουλίου (σσ Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς).

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαΐου 2018 από το στέλεχος της εταιρίας (διευθυντής ασφαλείας) στον γιο του ιδρυτή της αναφέρεται :

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει Ανακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε».

naftemporiki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση